Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Acrylaat platen multifunctioneel toepasbaar

Wanneer u aan een acrylaat plaat van vink denkt dan heeft u vast een kunststof plaat in gedachten die als alternatief voor glas kan dienen. Dit klopt inderdaad en als alternatief voor glas is acrylaat veelvuldig gebruikt. Maar waar worden deze acrylaat platen dan precies voor gebruikt en welke voordelen heeft dit materiaal dan eigenlijk.

Voordelen van Acrylaat

Acrylaat heeft een aantal eigenschappen die op zich uniek zijn voor het materiaal zelf als ook voor de toepasbaarheid. Zo is Acrylaat Uv-bestendig waardoor het in bepaalde situaties een goed alternatief t.o.v. andere plastics die kunnen verkleuren. Het is bovendien slag en breuk vast waardoor extra stevigheid wordt geboden. Het is 100% lichtdoorlatend en hierdoor een extreem goede vervanger voor echt glas. Acrylaat is zowel decoratief als functioneel te gebruiken in verschillende omgevingen. Acrylaat is licht in gewicht, multifunctioneel en eenvoudig te verwerken. Kortom door deze eigenschappen een uniek materiaal voor veel toepassingen.

Alternatief voor glas

Wanneer we kijken waar acrylaat kan worden gebruikt als alternatief voor glas zien we het vooral als tijdelijke beglazing, als vitrine bij winkels of showrooms of musea, als alternatief voor aquariums maar ook als voorzetraam of afscherming. Ook zien we dat de toepassingen binnen de displays voor reclamedoeleinden veelzijdig zijn. Denk hierbij aan folderhouders, visitekaartboxen, kliklijsten, L en T standaards, Blokjes, menu kaarthouders, productdisplays, pos materialen en nog veel meer toepassingen.

Betrouwbare leverancier

Natuurlijk is het ook belangrijk dat er een betrouwbare leverancier wordt gekozen bij de aanschaf van uw Acrylaat producten. Vink Acrylaat levert alle maatwerk producten voor Acrylaat platen aan de eindklant. Wanneer u een vraag heeft op het gebied van maatwerk dan is dit een professionele organisatie waar u direct goed geholpen zult worden. De organisatie staat voor kwaliteit en heeft een uniek productieproces met energiezuinige machines. Met al ruim 40 jaar ervaring is het een bedrijf die in staat is elke acrylaat oplossing te realiseren.

 

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een reclamebureau in Veenendaal?

Veilig trampoline springen

Vergelijk internet aanbieders