Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Alles op één plek

Als huismoeder heb je het al druk genoeg: jouw kinderen en het volwassen kind waarmee je getrouwd bent moeten te eten hebben, het huis moet er schoongehouden worden, de was moet gedaan worden, de boodschappen doen zichzelf niet en de kinderen moeten overal naartoe gebracht worden en moeten vervolgens ook weer worden opgehaald. En dit doe jij allemaal alleen: manlief zit immers de ganse dag op zijn werk en is te moe als hij terugkomt van werk en de kinderen kunnen de vaatwasser misschien wel inruimen maar daar houdt het wel bij op.

Maar natuurlijk is er aan de andere kant ook niets zo fijn als het kunnen zijn van een huismoeder: het hebben van de liefste kinderen, het volledig kunnen inrichten van de woning zoals jij het wilt en de vrijheid om ’s avonds te eten wat jij lekker vind zijn zomaar een greep uit de vele voordelen die het met zich meebrengt. Een ander voordeel waar je misschien niet zo snel aan denkt, is dat je het voor jezelf ook een stukje gemakkelijker kunt maken als je dat zou willen!

De gordijnen zijn misschien toe aan een stoombeurt, het tafelkleed wat een familie erfstuk is moet zorgvuldig gerepareerd worden en tot overmaat van ramp zijn je lievelingsschoenen niet meer zo fris en fruitig als op de dag dat je ze hebt aangeschaft. Waarschijnlijk probeer je hier niet te veel aan te denken, want het brengt een hoop werk met zich mee. Maar daar zit het hem nou net: bij stomerij den haag kan je al deze dingen namelijk tegelijkertijd laten doen! Je hoeft niet naar de schoenmaker voor de schoenen, naar de stomerij voor de gordijnen en naar de kleermaker voor het tafelkleed, maar je kan alles op één plek laten doen: bij Stomerij Panda. Zo houd je meer tijd over voor de leuke dingen.

http://www.stomerijpanda.nl/