Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Animatie studio uit Hollywood? Nee, Eindhoven

Animatie studio uit Hollywood? Nee, Eindhoven

Frozen, Cars, Finding Nemo, Despicable Me… Prachtige animatiefilms, die grote groepen publiek weten te boeien. Ook voor jouw bedrijf kan een (korte) animatie video waardevol zijn. Maar om nu helemaal naar de VS te moeten vliegen voor een uitleganimatie van anderhalve minuut. Gelukkig is dát niet nodig. Voor de beste animaties hoef je niet helemaal naar Hollywood in Amerika. Wanneer je een animatie video of uitleganimatie wilt voor je eigen website, of ter versterking van je interne communicatie, kun je ook gewoon in Nederland terecht. Want ook in eigen land vindt je een deskundige animatiestudio, met ervaren en deskundige communicatieprofessionals en animatoren die met passie voor animatie gebruik maken van de nieuwste apparatuur en software. Waar vind je die studio? Op De Strijp in Eindhoven.

Animatiestudio Donker Media

Donker Media is gespecialiseerd in korte animatie video’s. Ideaal om een lastige boodschap voor een groot publiek toegankelijk te maken. Gebruik de animatie op je website, bij bijeenkomsten of op beurzen en je zult zien dat je publiek overtuigd raakt dat jouw verhaal klopt. Bij animatiestudio Donker Media kun je kiezen uit veelgebruikte animatievormen. Denk aan een 2D of 3D animatie video, een explanimation ( = uitleganimatie) of de immens populaire whiteboard animatie. De mensen van animatiestudio Donker Media beoefenen hun vak met liefde en passie. En dat zie (en hoor) je in de video’s. Helder beeld, een strak script, een duidelijke boodschap en goede geluidskwaliteit. Over elk detail wordt uitgebreid nagedacht. Het is dus maar goed dat we, behalve over de techniek, ook alles weten op het gebied van marketing en communicatie. Alles om te zorgen dat jouw animatie video ook echt jóuw animatie video wordt.

Bezoek de studio van Donker Media in Eindhoven

Als je overtuigd bent van de waarde van animatie video’s, kom dan eens met ons kennismaken in Brabowood. We leiden je graag rond door onze animatie studio, waar “the magic happens”. Tijdens deze kennismaking horen we graag alles over jouw bedrijf en product en wat je precies hoopt te bereiken met een animatie video. Wij vertellen op onze beurt graag alles over onze persoonlijke aanpak, onze geschiedenis en onze ideeën. Je kunt ons bereiken via email, of telefonisch: 040-744 02 52.

Gerelateerde artikelen

Online marketing specialist voor Internationale bedrijven in Frankrijk

Altijd overzicht met achteruitrijcamera’s

Hekel aan kerst