Hart van Frankrijk
Image default
Vakantie

Boek een motorreis naar Oostenrijk

Ga je graag op vakantie met de motor op vakantie? Denk dan eens aan het boeken van een motorvakantie in Oostenrijk. Met de motor kun je door de natuur heen crossen, stoppen bij een schilderachtig dorpje, slapen in prachtige bed en breakfasts  de volgende dag weer op de motor te stappen om verder te reizen. Tijdens de motorvakantie in Oostenrijk word je keer op keer begroet door indrukwekkende natuurverschijnselen: van imposante bergketens tot groene heuvellandschappen die eindeloos door lijken te gaan. Tijdens deze reis blijf je je verwonderen over de prachtige natuur, maar heb je ook alle mogelijkheid om de pittoreske dorpjes en steden van het land te ontdekken.

Het klimaat in Oostenrijk

Tijdens een motorvakantie in Oostenrijk kan het best fris zijn. Je vangt natuurlijk altijd al meer wind op als je op de motor zit. Maar ook het klimaat in Oostenrijk schommelt nog weleens. Zo kan het heerlijke lentewind zijn met een zonnetje, het kan een strakblauwe lucht zijn met een verkoelend briesje, maar ook regenachtige dagen zijn er veel in Oostenrijk. De beste periode voor een motorvakantie is de zomer, dan zijn er de minste regendagen en het meeste zon. Ga je op vakantie naar Oostenrijk? Kies dan niet alleen voor korte broeken, maar pak ook zeker wat lange broeken in voor als je op de motor zit.

Boek een motorvakantie naar Oostenrijk

Wil je meer informatie over een motorvakantie naar Oostenrijk? Lees dan de reisverhalen van andere op onze website. Wij bieden verschillende reispakketten aan, van alleen de verhuur van een motor tot een geheel verzorgde motorvakantie in Oostenrijk. Afhankelijk van wat bij jouw budget en wensen past, maken wij een reisvoorstel voor je op maat.  Voor je het weet zit je op de motor richting Oostenrijk en kan het grote avontuur beginnen.Gerelateerde artikelen

Wilt u een keer iets anders dan de gebruikelijke strandvakantie op Mallorca?

Voor een mooie stedentrip moet je naar Riga gaan

Wil jij motorrijden door Italiƫ?