Hart van Frankrijk
Image default
Woning en Tuin

Combineer nu een groen dak met zonnepanelen!

Wilt u meer weten over het combineren van een groen dak met zonnepanelen? NatureGreen legt het voor u uit! Zonnepanelen zijn namelijk erg goed te combineren met sedumdaken. Het zijn allebei goede maatregelen om uw huis te verduurzamen. Samen zijn ze dan ook echt een goed voorbeeld van een huis van de toekomst! Bij NatureGreen bieden we verschillende groendaksystemen aan die goed te combineren zijn met deze panelen. Neem daarom gauw eens een kijkje op onze website.

 

Extra rendement dankzij een sedumdak!

Het grootste voordeel van een sedumdak combineren met zonnepanelen, is dat het sedumdak het rendement van de zonnepanelen vergroot. Dit kan zelfs wel oplopen tot 8% meer rendement! De straling van de zon is namelijk hoger bij groene dakbedekking, omdat deze daken meer zonlicht reflecteren dan grijze daken. Ook is uit onderzoek gebleken dat de biodiversiteit op sedumdaken met zonnepanelen hoger is dan op sedumdaken zonder. Dat is goed voor de vlinders, bloemen en bijen in de omgeving! Een ander voordeel is dat de levensduur van zonnepanelen omhoog gaat in combinatie met een sedumdak. Daardoor kunt u meer halen uit de investering en kunt u langer genieten van de zonnepanelen.

 

Bestel gauw uw groen dak bij NatureGreen!

Wanneer u een groen dak bestelt bij NatureGreen, bent u verzekerd van de beste service. Bekijk daarom gauw de website van NatureGreen!