Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Conversiegerichte website van Studio Webdigi

Bent u zzp’er en wilt u een website laten maken voor uw bedrijf?

Dan kunt u het beste een conversie gerichte website laten maken. Een goede website is de manier om uzelf te onderscheiden van andere ondernemers. De website is het platform waar uw online marketing strategie geïmplementeerd kan worden. Al meer dan 15 jaar helpen wij ondernemers aan een perfecte website, die optimaal vindbaar is door onder andere linkbuilding. Wilt u meer weten? Kijk dan op: https://studio-webdigi.com/

 

 

Het belang van een goede website

Een goede website is de manier om uw bedrijf te profileren. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een website maken die perfect aansluit op uw wensen en behoeften. We bespreken van tevoren de online marketing plannen die u heeft en zorgen dat de website hier naadloos op aansluit. Daarnaast worden onze websites natuurlijk SEO geoptimaliseerd. Search Engine Optimization (SEO) staat voor het optimaliseren van websites zodat deze hoog in Google zoekresultaten eindigen. Hoog in Google zoekresultaten terecht komen, betekent dat mensen uw website sneller zullen bereiken via hun zoekmachine. Een website die SEO geoptimaliseerd is, is dus van groot belang voor het vergroten van uw vindbaarheid als zzp’er.

Wat is conversie?

Een conversiegerichte website laten maken klinkt leuk, maar wat is conversie precies? Met conversie bedoelen we in het geval van een website: acties die een websitebezoeker onderneemt. Voorbeelden van conversie zijn:

  • Het plaatsen van een bestelling
  • Inschrijven voor uw nieuwsbrief
  • Aanvragen van informatie
  • Aanmelden voor een event
  • Invullen van een contactformulier
  • Het aanvragen van een offerte

Dit zijn allemaal zaken die in meer of mindere mate helpen bij lead generatie en het binden van prospects. Prospects zullen zich sneller inschrijven voor een nieuwsbrief dan dat ze een aankoop doen. Toch is het belangrijk de website zo in te richten dat beide handelingen zo gemakkelijk mogelijk zijn voor mogelijke klanten. Een conversie gerichte website laten maken, draagt dus bij aan uw imago en de merkbeleving van potentiële klanten.

Een aantal belangrijke vragen om over na te denken, wilt u een conversiegerichte website laten maken:

  • Denk na over de gebruikerservaring van de bezoekers van uw website. Wat vindt u zelf prettige websites en waarom? Deze vragen vormen de basis van het ontwerp van uw nieuwe website
  • Wat is voor uw doelgroep waardevolle content? Welke informatie en pagina’s zorgen voor veel bezoekers? Een analyse met dit soort vragen geeft u zeer waardevolle informatie over uw doelgroep en uw toekomstige website
  • Denk na over call-to-actions. Wilt u dat bezoekers zich inschrijven voor de nieuwsbrief of juist dat ze het contactformulier invullen?
  • Begin met evalueren. Evalueer data en resultaten en denk na over wat u wilt verbeteren. Zo bouwt u een waardevol bestand op met informatie over het online gedrag van uw doelgroep.

Aan de hand van deze informatie en uw wensen kunt u bij studio webdigi de perfecte conversiegerichte website laten maken. Klanten kunnen u sneller vinden en er zullen meer kwalitatieve leads en sales volgen.

https://studio-webdigi.com

Gerelateerde artikelen

Veel calorieën verbranden

T-shirts in het zwart

CBBS het salarisadministratie bureau