Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

De foute kersttrui is een hype

Het is tegenwoordig niet meer mogelijk om de lelijke kerst trui te vermijden. De meeste mensen in Nederland gaan nadat Sinterklaas weer het land heeft verlaten op zoek naar een kersttrui met de leukste en gekste print erop. Kies jij dit jaar voor eentje met een rendier erop? Ga je voor een met een kerstman erop of voor een met een sneeuwpop? Dat kan allemaal. Kort geleden is er zelf een kersttrui uitgekomen voor je huisdieren. De trend van kersttruien is daadwerkelijk de laatste jaren enorm gestegen. Onderzoekers zeggen zelfs dat 1 van de 7 bedrijven een competitie organiseren wie het foutste kerstrui aan heeft. Het is tegenwoordig zo gek geworden dat er in de toekomende kerstperiodes zelfs de mogelijk is ontstaan om een nationale kerstruien dag ervan te maken.

 

Het kopen van een kerstrui

Je wilt meedoen met deze hype, maar hebt nog geen kerstrui liggen. Of je wilt een nieuwe gekkere trui om af te wisselen. Het ingeplande diner komt steeds maar dichterbij waardoor je langzamerhand steeds meer in paniek raakt. De eerste foto’s worden al rond gestuurd in de familie, waarop te zien is dat je nichtje een foute kersttrui draagt. Daarna volgt je iets te zware zwager die dit jaar de foutste trui ooit heeft gescoord. Maar jij denkt, verdomme ik zit nog zonder een trui. Ga je dan opzoek naar een nieuwe of pak je uit gemak de oude van vorig jaar uit je kast.

 

Het kiezen van een kersttrui

Gelukkig hoeft dit geen enkel probleem te vormen. Zo heb je nog wel tijd, maar je mag in deze situatie wel opschieten. De enigste stap die dan nog openligt is een kersttrui uitkiezen. Zoek eentje op waar jij gelukkig en blij van wordt. Dat is uiteindelijk ook het effect wat je wilt uitstralen. Succes met je zoektocht!

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/