De snelst groeiende telecommunicatie dienstverlening sinds enige jaren is Zakelijke Telefonie, op VoIP gebaseerd (zie: https://www.zakelijketelefoniespecialisten.nl/). Vrijwel alle telecommunicatie aanbieders migreren de komende jaren de traditionele telefonie naar VoIP, dus waarom zult u nog wachten. Zakelijke Telefonie heeft vele voordelen ten opzicht van de huidige telefonie. U bent veel flexibeler, u kunt mobiel en vast integreren en de kosten zijn beduidend lager en zeer transparant. Bijvoorbeeld, iemand die waar ook ter wereld onderweg is, heeft slechts een internetverbinding nodig om gratis binnen uw bedrijfsnetwerk te telefoneren. U kunt eenvoudig nummers toevoegen of verwijderen, u betaalt slechts voor het aantal aansluitingen, wat u geheel zelf in de hand heeft. Nummers koppelen, doorverbinden (vast naar vast, mobiel naar mobiel of door elkaar, alles is mogelijk), voicemails inrichten, enzovoort. Alles wat u nodig heeft om zowel extern als intern perfect bereikbaar te zijn en daarmee een optimale dienstverlening en uitstraling te leveren. Uw klanten komen altijd in contact met u, het maakt niet uit waar u bent, voor uw klanten bent u daar! Combinaties van mobiele werkplekken zijn eenvoudig aan te leggen en een dag vanuit huis werken is geen enkel probleem. U kunt zowel voor uw klanten als uw collega´s gewoon bereikbaar blijven en daarnaast gebruik maken van de infrastructuur van uw organisatie. U heeft normale toegang tot alle, geautomatiseerde, gegevens, net zoals op kantoor. Zelfs onderweg op vliegvelden, hotels, conferenties en dergelijke, een internetverbinding is alles wat u nodig heeft.

U kunt de gehele inrichting en het beheer geheel zelf doen, echter het is ook mogelijk dit, eventueel deels, uit te besteden. Het grote voordeel hiervan is dat u niet afhankelijk bent van in huis kennis, wat u mogelijk kwetsbaar maakt, en de continuïteit is hiermee gewaarborgd. Wanneer u, met ondersteuning van Zakelijke Telefonie en VoIP Offertes, de juiste aanbieder voor uw firma gevonden heeft, kunt u met deze aanbieder afstemmen of u wilt uitbesteden. Indien u ervoor kiest om het beheer uit te besten, is het van belang dat u eerst voor uw zelf vastlegt wat de eisen en wensen zijn binnen uw organisatie. Als dat gebeurd is, kunt een Service Level Overeenkomst opstellen en bent u gegarandeerd van een perfecte dienstverlening. 

Advies

De medewerkers van Zakelijke Telefonie en VoIP Offertes vinden voor u de juiste telecomaanbieder voor zakelijke telefonie die precies bij uw firma past. Dit zelf doen is niet eenvoudig en tijdrovend. Maak gebruik van deze gratis service om de voor u beste leverancier(s) te selecteren en u te voorzien van een goede offerte.

Meer informatie: https://www.zakelijketelefoniespecialisten.nl