Hart van Frankrijk
Image default
Eten en drinken

De lekkerste lunch bij catering Halfweg

Bij de heerlijke catering Halfweg bestel je de beste hapjes en drankjes en geniet je van het brede aanbod dat ze je te bieden hebben. Zo kan je een lunch bij de catering Halfweg boeken en heb je een keuze uit diverse arrangementen die voor de klanten allemaal zijn samengesteld om iedereen een keuze te geven uit meerdere soorten, zodat iedereen zeker een gerecht heeft wat hij of zij lekker vindt. Op de website kan je per arrangement bekijken wat hier allemaal in wordt geleverd. Ook ik het mogelijk om er zelf een samen te stellen of een bestaande aan te laten passen naar jouw wensen. Moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met een allergie of een intolerantie, dan kan je dit doorgeven aan de catering Halfweg en dan zal hier uiteraard rekening mee worden gehouden tijdens het samenstellen.

 

Vegetarische pakketten

Ook voor de mensen die vegetarisch eten is er een lunchpakket samengesteld door catering Halfweg. Een veggie  lunch waarbij er vleesvervangers in het arrangement worden opgenomen. De catering Halfweg levert de lunchpakketten voor groepen die samen een vergadering hebben en er toch ook gegeten moet worden, maar ook voor feestjes of andere gelegenheden zijn zij in te huren. De dozen waar dit in wordt geleverd zijn goed voorn het milieu en worden gemaakt van 100% gerecycled karton.

 

Bezorging van de boxen

Wanneer je warme gerechten laat bezorgen door catering Halfweg dan wordt dit ik boxen bezorgd met een thermo werking, waardoor al het eten en drinken dat een  bepaalde temperatuur moet hebben goed warm. Er bestaan dus diverse pakketten. Kies bijvoorbeeld een lunchpakket die geheel gezond is, of een vegetarisch lunchpakket. Ook is er een pakket met zachte en een met harde broodjes. Een koolhydraatarm pakket is recent ook aan de mogelijkheden toegevoegd.