Er zijn tegenwoordig veel soorten sieraden te vinden. In bijna elke winkel, in de stad of online, vindt u wel een rek met sieraden. Bij elke soort outfit past weer een ander sieraad. Een tijdloos sieraad dat bij heel veel outfits past en deze goed complementeert, is de ketting. Om ervoor te zorgen dat uw ketting net dat beetje extra shine heeft, kunt u  voor een diamanten ketting kiezen.

 

Behalve het kiezen van de diamant(en) die u in de diamanten ketting verwerkt wilt hebben, moet u ook nog een soort ketting kiezen. Er zijn namelijk veel soorten te vinden, zoals sierlijke halskettinkjes, chokers of lange halskettingen.

Welke lengtes zijn er?

De aller kortste soort ketting is de choker, deze zit strak om uw hals. Daarnaast zijn er nog lengtes van hals tot sleutelbeen tot aan kettingen die op navelhoogte eindigen. Maar hoe weet u nou welke lengte u het beste staat of wat het beste bij uw outfit past? Het makkelijkst is om dit even uit te testen met een touwtje. Dit is vooral handig als u online een diamanten ketting koopt waarbij het iets meer gedoe is om het om te ruilen aangezien u de ketting niet van tevoren al kunt passen. Knip dus gewoon een stukje touw in de lengte waarvan u denkt dat deze het mooiste staat, en kijk voor de spiegel of dit ook echt de lengte is die u in gedachten had.

 

Als u echter niet heel lang bent, is het beter om een korte diamanten ketting te kiezen. Als u voor een ketting tot navelhoogte kiest terwijl uzelf best wel klein bent, dan kan u hierdoor alleen maar nog kleiner lijken. Heeft u een langer dan gemiddelde lengte, dan staan de meeste diamanten kettingen vaak prima.

https://www.diamantendeals.nl