Hart van Frankrijk
Image default
Bedrijven

De multifunctionele toepassingen van honinggraat karton

Honingraat karton is een veel gebruikt promotiemateriaal in de wereld van reclamedisplays. Dit multifunctionele karton is licht en erg sterk, hierdoor is het handig en makkelijk te gebruiken. Honingraat karton wordt vooral gebruikt voor life size poppen, reclamedisplays, reclameborden, wandpanelen en zelfs voor meubels. Dit karton is dus multifunctioneel en je kan het zelfs eenvoudig laten bedrukken met tekst en tekens, zoals logos. In deze blog vertellen we je meer over de brede scala aan multifunctionele toepassingen van het karton. Lees hieronder snel verder!

Wat is honingraat karton nu precies?

De samenstelling van honingraat karton bestaat uit een zachte binnenlaag en een harde buiten laag. Door deze samenstelling is het karton veer baar, sterk en licht. Je kan het honingraat karton in verschillende kleuren bestellen en zelfs volledig te personaliseren! Hieronder lees je nog een aantal voordelen van deze karton soort.

  • Een natuurlijk product en 100% biologische afbreekbaar
  • De samenstelling zorgt voor kracht en is ook licht
  • Makkelijk te gebruiken
  • Je kan hem personaliseren
  • In meerdere maten beschikbaar
  • Makkelijk te bewerken

Honingraat als reclame display

Als je displays zoekt die sterk en licht zijn, dan zijn honingraat displays precies wat je zoekt. Door de stevigheid kan je zwaardere spullen, zoals blikjes of potten op de displays kwijt. Je kan de displays zelf volledig personaliseren door de grote, kleur, tekst en logos erop laten bedrukken. Door het te personaliseren geeft je het karton karakter en zorg je voor een mooie uitstraling en valt die op.

 

https://endlessbranding.com/honingraatkarton/