Bij het produceren van een Pet fles ontstaat er restafval. Maar wanneer je kiest voor een producent als PET Power wordt dit afval zorgvuldig opgevangen en opnieuw verwerkt. Dit zorgt ervoor dat er nooit (te)veel materiaal verloren gaat aan een PETfles. PET Power vindt het belangrijk om te denken aan de volgende generaties, zodoende wordt er zo zuinig mogelijk omgegaan met de verschillende materialen die wij gebruiken bij het produceren van een Pet fles. De Pet uitval van een PETfles wordt vermalen en dit krijgt een “upgrade” naar het product petgranulaat. Dit is de grondstof waar alle producten binnen PET Power mee geproduceerd worden. Zodoende kunnen de afvalstukken weer terug het productieproces in om toch gebruikt te worden als PETfles. Deze vicieuze cirkel herhaalt zich zolang het productieproces loopt.

Een PETfles voor verschillende soorten markten

Wist u dat wanneer u in een supermarkt loopt u meer dan duizend verpakkingen van verschillende bedrijven ziet, die gebruik maken van een Pet Fles. Voornamelijk in sectoren als personal care, food, healthcare en huishoudelijke producten, maken ze gebruik van steriele PETflessen. Een zeer hoog aangeschreven bedrijf van dit specifieke product is PET Power. Zij kunnen u voorzien van een grote diversiteit op het gebied van verpakkingen. De verpakkingen gemaakt van PET zijn dan ook veilig, betrouwbaar en stevig. Daarom is het bij uitstek goed verpakkingsmateriaal voor verschillende markten. Het feit dat u bij PET Power deze producten ook helemaal naar uw eigen wensen en behoeftes kan laten produceren is voor veel bedrijven het laatste duwtje wat ze nodig hebben om overstag te gaan. Kiest u voor een PETfles?

Stel uw eigen Pet fles samen met slechts een paar muisklikken

Wilt u eerst testen of een bedrijf als PET Power wel de juiste fabrikant is voor de verpakking van uw product? Stel dan uw eigen PETfles samen via een speciaal en gemakkelijk programma op de website van deze fabrikant. Dit programma heeft dan ook de configurator en hier kunt u zelf gemakkelijk uw eigen Pet fles samenstellen, ook met de bijbehorende dop. U heeft binnen dit programma de keuze uit meer dan 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen. Ongeveer 700 van deze producten bestaan uit Pet flessen en rond de 300 producten zijn diverse bijpassende sluitingen. Tevens bevat dit programma de meest recente innovaties en diverse nieuwe modellen. Zodoende kunt u altijd een PETfles samenstellen naar uw wensen en behoeftes.