Wil jij graag mooie herinneringen bundelen en een professioneel jaarboek laten drukken? En ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat jouw visie eenvoudig kan realiseren? Het Uitgeefhuis is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de productie van jaarboeken voor basisscholen, middelbare scholen, hogere scholen en verenigingen. Van het ontwerp en de opmaak tot het drukken van het uiteindelijke boek in grote oplage: Het Uitgeefhuis zet haar expertise in gedurende elke fase van het productieproces. Ontdek welke stappen je moet ondernemen om binnenkort een professioneel jaarboek in je handen hebben!  

Lever je eigen ontwerp op of schakel de hulp van de designers in

Natuurlijk heb je zelf veel inbreng omtrent de opmaak en het totale eindproduct. Heb jij al een volledig idee van hoe het jaarboek er uit dient te zien? Dan is het ook mogelijk zelf een jaarboek in elkaar te zetten en deze vervolgens als Word-bestand of PDF te downloaden. Het enige wat de uitgever vervolgens te doen staat, is het drukken van het jaarboek. Het Uitgeefhuis heeft ook een speciaal, gratis online editing programma ontworpen, genaamd YSPA, waarin je het jaarboek eenvoudig kunt organiseren. Ook is er de optie om een unieke lay-out te kiezen, waarna je een van de professionele vormgevers voor je aan het werk zet. Je communiceert al je wensen en eisen en voilà: het ideale jaarboek is klaar om gedrukt te worden.

Vraag een offerte op

Wil je een jaarboek laten drukken, vers van de pers? Het Uitgeefhuis helpt je graag met het realiseren van het ideale fotoboek. Ongeacht het budget dat je ter beschikking hebt: een mooie professioneel jaarboek op maat regel je eenvoudig en snel. Vraag direct een offerte op en ontdek de mogelijkheden! Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over Het Uitgeefhuis als bedrijf? Schroom dan niet en neem contact op met de professionals. Zij zijn je graag van dienst en helpen je met het zoeken naar de juiste oplossing.

https://www.uitgeefhuis.nl/