Hart van Frankrijk
Image default
Entertainment

Ga terug in de tijd met de verhuur van bijzondere tenten

Heeft u altijd al willen ervaren hoe het is om in de geschiedenis te leven? Theatercollectief de Muzen biedt deze ervaring aan door de verhuur van bijzondere tenten. Zo hebben zij bijvoorbeeld riddertenten, die volledig ingericht zijn met accessoires uit dit tijd. Hierdoor kunt u zonder moeite een evenement organiseren waarbij levende geschiedenis of een thema centraal staat.

Door de verhuur van bijzondere tenten maken zij uw evenement onvergetelijk

Met de verhuur van bijzondere tenten zorgt Theatercollectief de Muzen ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt. Het maakt niet uit of u het thema de Middeleeuwen kiest voor uw bruiloft, leven geschiedenis event of voor een ander themafeest: zij verzorgen de riddertenten die ze verhuren tot in de puntjes met details uit dit tijd. Wat het nog leuker maakt is dat het theatercollectief u daarnaast ook aanbied om een voorstelling uit te voeren. Zo hebben zij verschillende acteurs en actrices die dichtend over het terrein lopen, volledig gekleed als iemand vanuit de middeleeuwen. Wilt u een voorstelling gebaseerd om informatie die u aan hen geeft? Dit is geen probleem! De acteurs schrijven teksten die een persoonlijk verhaal vertellen. Zij weten als geen ander een realistisch verhaal te maken volledig in de stijl uit de Middeleeuwen. Want zeg nu zelf: de Middeleeuwen stond voornamelijk bekend om de verhalen die in de verschillende dorpen en steden verteld werden door een sprookspreker of hofnar.

Zij creëren een dag om nooit te vergeten

Theatercollectief de Muzen doet waar ze goed in zijn. Dit is niet alleen de verhuur van bijzondere tenten, zoals riddertenten, zij creëren een dag om nooit te vergeten met de acteerkunsten die hun medewerkers hebben. Ongeacht of u een hofnar, dichter of volledige cast wilt inhuren: zij maken het verhaal reëel en persoonlijk. Het theatercollectief is het perfecte bedrijf om in te huren voor levende geschiedenis en andere thema-evenementen.

https://www.muzen.nl/verhuur/tentverhuur/