Steeds meer vrouwen gebruiken gellak. Uw klanten zullen blij zijn met de mooie lak van Crystal Nails in verschillende kleuren, voor een lage prijs. Steeds vaker kiezen mensen voor een gellak. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of zodra de vakantie voor de deur staat. Een gemiddelde gellak blijft namelijk 3 á 4 weken zitten. Uiteraard wilt u in uw salon gellak aanbieden die deze duur garandeert. Bij Webshopnagelproducten heeft u keuze uit de mooiste kleuren. Ga voor felle kleuren tijdens het zomerseizoen en warme kleuren voor de winter. Maar ook base coats, top coats en lampen behoren tot het assortiment.

Zowel voor beginnend als ervaren nagelstyliste koopt u Crystal Nails acryl producten

Alleen echte specialisten kunnen acryl nagels zetten. Om te oefenen heeft Crystal Nails producten voor beginners. Producten die niet snel uitharden, perfect modelleren én goed hechten aan het nagelbed. Door de aanschaf van nagelproducten van Crystal Nails bent u verzekerd van kwaliteit. Heeft u jarenlange ervaring met het zetten van acryl nagels? Kies dan voor de Master Powders die bekend staan om de snelle uithardingstijd. Heeft u de keuze voor het type poeder gemaakt? Kijk verder in ons aanbod aan nagellakken. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan kleuren: zomers, winters én feestelijk in de vorm van een glitter.

Met de juiste benodigdheden van Crystal Nails zet u een prachtige set nagels bij uw klanten

De nagelverzorging is niet compleet met het lakken van de nagels in een mooie kleur. Eerst moet er namelijk van alles gebeuren om de lak er mooi uit te laten zien. Een manicure is hiervan een goed voorbeeld. Door de benodigdheden als nagelvijlen, voorbereidende vloeistoffen en nagelriemknippers aan te schaffen, biedt u uw klanten het totaalpakket. Combineer deze accessoires met een armsteun voor een ontspannen behandeling bij de klant en maak de behandeling compleet met tafeldoekjes en nailwipes. Deze producten en meer kiest u uit het ruim assortiment bij Webshopnagelproducten, dé groothandel voor nagelstylistes. Of u nu net komt kijken of jarenlang ervaring heeft in uw eigen salon: bij de groothandel koopt u zowel starterkits als aanvullingen.