Hart van Frankrijk
Image default
Tweewielers

Het opvouwen van de plooifiets van Brompton

Het uitklappen van een plooifiets van Brompton is verrassend eenvoudig. Het kost u niet langer dan maximaal 20 seconden om deze vouwfiets volledig in te klappen. De eerste vouw maakt gebruik van een scharnier in het frame, dat de voorkant van de fiets vanaf de zijkant vouwt, terwijl de achterste draagarm ook het achterwiel naar beneden en onder het frame zwaait. Een plastic haak op de voorvork maakt het mogelijk om de plooifiets van Brompton in een stevig opgevouwen pakket te vergrendelen. Het is relatief eenvoudig om beide bewegingen samen als één handeling uit te voeren. U hoeft dan alleen nog maar een ​​klem op het scharnier van het hoofdframe los te draaien. Hierdoor blijft de snelheid van het inklappen goed behouden. Uiteraard kan een professional, zoals ZwaanBikes uit Rotterdam, u demonstreren hoe het in- en uitklappen werkt.

Verdere handelingen voor snel opvouwen van de plooifiets van Brompton

De laatste handeling bij het snel opvouwen is het losmaken van de snelspanner van de zadelpen en het naar beneden schuiven van de zadelpen. Dit vergrendelt de achterbrug, die op zijn beurt de voorvork vasthoudt. De plooifiets van Brompton wordt dan een stevig en veilig opgevouwen pakket. Dankzij de kleine wielen kan de fiets over de grond rollen. In dit stadium is het stuur nog steeds verlengd, welke gebruikt kan worden als handvat om de fiets makkelijk achter u aan te trekken, als een koffer op wielen. Vanzelfsprekend kan het stuur ook worden ingevouwen. Het linkerpedaal kan worden ingeklapt en het stuur wordt vervolgens naast de fiets neergelaten. 

Ervaar de snelheid van de plooifiets van Brompton

Deze plooifiets van Brompton zorgt voor een enorme snelheid, zowel bij het opvouwen als bij het uitklappen. Een ervaren fietsenwinkel die de plooifiets van Brompton aanbiedt, zoals ZwaanBikes, kan u uiteraard goed laten zien hoe eenvoudig het werkt. Ervaar het zelf. Het zal u verbazen hoe eenvoudig u deze plooifiets van Brompton in- en uitvouwt!

https://czwaan.nl/