Hart van Frankrijk
Image default
Marketing

Hier koopt u een actueel adressenbestand

Wilt u bij een gespecialiseerd marketingbedrijf een actueel adressenbestand kopen? Dan bent u bij Wolting Marketing Support aan het juiste adres. Zij helpen u aan een actuele database van uw doelgroep in de Benelux. Koopt u een adressenbestand bij dit bedrijf? Dan is dit volledig uw eigendom. Zo zit u niet vast aan huurcontracten of eenmalig gebruik. Dat is wel zo handig, vindt u niet? Bovendien worden de adressenbestanden meerdere keren per jaar geüpdatet. Zo weet u zeker dat u een actueel bestand ontvangt. Heeft u de afgelopen twee jaar een of meerdere adressenbestanden bij dit bedrijf bestelt? Dan kunt u jaarlijks een update aanschaffen voor een scherp tarief.

Verschillende hoofdgroepen voor uw adressenbestand

Heeft u een telemarketing bedrijf? Om uw commerciële activiteiten goed uit te voeren is het dan handig om een actueel adressenbestand te hebben. Voor veel bedrijven is dit een lastige klus. En zeg nu zelf, u wilt dit ook niet allemaal zelf uitzoeken, toch? Daarom kunt u bij Wolting Marketing Support een adressenbestand kopen voor allerlei sectoren. U koopt extra informatie over uw doelgroep voor de bouw, zoals installateurs, corporaties, architecten en gemeenten. Maar uiteraard kunt u ook bij dit bedrijf terecht voor facilitaire en industriële adressenbestanden. In welke sector heeft u een onderneming, waarvoor u een adressenbestand nodig heeft? Laat het weten als u contact opneemt.

Ontdek de mogelijkheden voor een adressenbestand

Bent u benieuwd wat er mogelijk is voor uw onderneming? Dan vertellen de experts van Wolting Marketing Support u graag meer over het kopen van een adressenbestand. Zo staat dit bedrijf u bij tijdens al uw marketing- en salesacties. Ze gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast denken ze altijd mee met uw verkoop- en marketingplannen. Alles om uw bedrijf zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact op met een van de specialisten van dit bedrijf. Vervolgens wordt er naar uw wensen geluisterd en wordt u voorzien van meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Een marketingbureau in de buurt van Culemborg dat weet van aanpakken

Wat is zoekmachine marketing?

Dit event bureau nabij Amsterdam helpt je met de pr van nu