Hart van Frankrijk
Image default
Woningen

Kies uit Nederlands grootste collectie meubelen voor een klassiek interieur

Een kersenrood dressoir, mediterranen eiken wijnkastje of een bruinleren fauteuil: allemaal meubelstukken die uw interieur een klassieke uitstraling geven. Dit type interieur straalt elegantie en luxe uit en is onder vele zeer geliefd. Vaak geeft het een vorstelijk gevoel. Dit komt voornamelijk omdat er luxe materialen gebruikt worden, zoals donkere houtsoorten, luxe leersoorten en velours. Daarnaast voegt het kleurgebruik ook veel toe aan de rijke uitstraling. Vaak wordt er in de basis verschillende tinten wit, bruin, zwart en pastel gebruikt waarbij het wordt aangevuld met zilver en goud. Wilt u uw huis graag omtoveren tot een waar paleis met een klassiek interieur? Kijk dan eens in het assortiment van Star Stijlmeubelen!

Ontdek de vele meubelen om een klassiek interieur te creëren

Wanneer u al een klassiek interieur heeft of dit graag zou willen, is het zeker de moeite waard om eens langs te gaan bij de showroom van Ster Stijlmeubelen in Den Haag. Het is een waar walhalla met klassieke meubelen. Tevens hebben zij de grootste collectie klassieke meubelen van heel Nederland! In hun showroom van maar liefst 3000 m2 vindt u gegarandeerd meubelen die in dit type interieur passen. Daarnaast hun volledige assortiment ook online te bewonderen en te bestellen. U vindt er onder andere:

  • Dressoirs
  • Salontafels
  • Vitrinekasten
  • Tv-commodes
  • Eetkamertafels
  • Eetkamerstoelen
  • Fauteuils & banken

Vraag om advies

Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1895. Met de jarenlange opgedane kennis zijn hun medewerkers perfect in staat om u van deskundig advies te voorzien of meer informatie te geven over hun assortiment. Heeft u meubilair besteld om een klassiek interieur bij u thuis te realiseren? Door heel Nederland bezorgen zij gratis uw uitgekozen meubelen. Wanneer het product op voorraad is, kunt u binnen vier tot zes weken uw meubel al thuis verwachten. Wacht dus niet langer en plaats direct uw bestelling! Voor vragen zijn zij ook telefonisch bereikbaar

https://www.starstijlmeubelen.nl/