Hart van Frankrijk
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de PVC vloer toepassingen

Ontdek de PVC vloer toepassingen

Twijfel jij om jouw woning te voorzien van een nieuwe vloer en weet je niet wat de beste optie is? Wij adviseren jou om kennis te gaan maken met de PVC vloer. De PVC vloeren hebben vele voordelen, toepassingen en mogelijkheden. De vloeren zijn geschikt voor meerdere ruimtes in de woningen. Wil jij meer te weten komen over de PVC vloer? Lees dan snel verder en wie weet voorzie jij de woning binnenkort van een PVC vloer. 

 

Een vochtige ruimte 

De PVC vloer is geschikt voor vochtige ruimtes in de woning. Hierbij kan je denken aan de badkamer waar wordt gedoucht, de keuken waar wordt gekookt en het toilet dat wordt doorgespoeld met water. Vele vloersoorten kunnen niet tegen vocht en zullen krom gaan trekken. Een houten vloer in de badkamer trekt snel krom en dat wil natuurlijk niemand. Een PVC vloer trekt gelukkig niet krom en is daardoor uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. De PVC vloer is namelijk voorzien van een speciaal laagje. Dit is een vochtwerende laag en beschermt de vloer tegen het grootste gedeelte van de eventuele waterschade. 

 

Trapbekleding 

De PVC vloer kan ook worden toegepast op de trappen. De trap is een deel in de woning wat veel wordt gebruikt. Het is dus belangrijk dat de trapbekleding voorzien wordt van een slijtvast materiaal. Niemand is namelijk van plan om binnen no-time de trap te voorzien van een nieuwe bekleding. De PVC vloer is voorzien van een beschermende toplaag en gaat daardoor een langere tijd mee. Daarnaast is het PVC materiaal ook nog eens geluiddempend. Ideaal voor als niet alle huisgenoten om dezelfde tijd naar bed toegaan. 

 

Het leggen van een PVC vloer 

Een PVC vloer leggen kan op verschillende mogelijkheden. De verschillende opties zijn over het algemeen niet enorm ingewikkeld. Het lekker van klik PVC is vergelijkbaar met het leggen van een laminaat vloer. Er komt geen lijm kijken bij het leggen van een klik PVC vloer. De verschillende delen dienen enkel aan elkaar geklikt te worden. Daarnaast kan je de PVC vloeren ook vast plakken op de ondergrond. Dit is voordelig wanneer jij vloerverwarming hebt. Bij het plak PVC is de warmte sneller bij de vloer en het oppervlakte. Ideaal toch? Ontdek de PVC plakvloeren van Stile Floors

 

https://stilefloors.nl/