Bij Dozenhal kan je gemakkelijk je postdozen bestellen om je pakketten mee te kunnen versturen. Je hebt keuze uit meer dan vijfentwintig honderd formaten aan postdozen bij deze leverancier. Bij deze leverancier kun je terecht voor kartonnen dozen en ander verpakkingsmateriaal dat gemaakt wordt van karton. De dozen zijn aan te schaffen voor een lage prijs en daarbij kun je deze in grote getalen opkopen. Dit is natuurlijk erg handig wanneer je een webshop hebt en meerdere pakketten moet versturen. En wat helemaal ideaal is, is dat wanneer je de dozen vandaag besteld deze morgen al bij je worden afgeleverd.

Postdozen bestellen op maat

Het bedrijf dat de postdozen levert bestaat al vijfendertig jaar en hebben daarmee een betrouwbaar imago opgebouwd. Bij deze leverancier kun je niet alleen maar nieuwe dozen aanschaffen, maar kun je er ook voor kiezen om oude dozen een nieuw leven in te blazen. De dozen zijn altijd op voorraad, waardoor de klanten nooit een bestelling mislopen. Omdat pakketten nogal van maat kunnen verschillen, bestaan er veel verschillende maten van de postdozen. Om precies te weten wat voor maat doos jij nodig hebt voor je pakket, kun je op de website via de calculator checken welke doos jij nodig hebt. Zo vul je alleen maar het formaat van de inhoud in en wordt er direct voor je berekend welke doos jij daarvoor nodig hebt. Als het juiste formaat van de postdozen er niet tussen zit, dan kan je een postdoos op maat laten maken bij de leverancier. Ook kun je er voor kiezen om de dozen te laten bedrukken, alvorens deze naar je worden verzonden. Mocht je bijvoorbeeld je logo op de dozen gedrukt willen hebben, kun je dat ook aangeven bij je bestelling.

Gebruikte dozen

Omdat de aanschaf van postdozen nogal prijzig kan zijn, kan je er bij de leverancier dus voor kiezen om oude dozen te bestellen. Deze dozen zijn vaak niet meer dan een keer gebruikt. Wel beschikken de dozen nog over de juiste kwaliteit en kunnen ze makkelijk worden gebruikt voor een nieuw transport. De gebruikte dozen kunnen helaas niet meer met een logo worden bedrukt, maar zorgen wel voor een lage rekening.