Hart van Frankrijk
Image default
Vakantie

Steeds meer hotels met laadpaal in Frankrijk

Frankrijk is een van de favoriete vakantielanden van Nederlanders en ook dit jaar is de verwachting dat we met z’n allen af gaan dalen naar het zonnige Franse Zuiden. Nu er steeds meer mensen een elektrische auto rijden, neemt ook de vraag naar laadpalen toe. Frankrijk is nog niet zo ver op het gebied van laadpalen en snelladers als Nederland. Het is daarom goed om je reis met de elektrische auto naar de vakantiebestemming in Frankrijk te plannen en rekening te houden met een back-up plan. Zo weet je zeker dat je altijd ergens kunt laden wanneer het nodig is. Een handige manier om je reis te plannen is door gebruik te maken van de hotels met laapdaal in Frankrijk, want dan combineer je het slapen onderweg naar de vakantiebestemming en het opladen van je elektrische auto. 

De voordelen van een hotel met laadpaal

Wanneer je als elektrische autorijder op vakantie gaat naar Frankrijk, dan is het haast onmogelijk om de gehele afstand in één dag af te leggen. Het is daarom aan te raden voor je gezondheid en de rust om een overnachting onderweg te boeken. Het voordeel van het boeken van een hotel met laadpaal onderweg is dat je even lekker wat kan eten in het restaurant van het hotel, je kan de kinderen even laten zwemmen en spelen als je een hotel met zwembad kiest en het grootste voordeel van allemaal is natuurlijk dat je de auto kan opladen terwijl je zelf even geniet van een goede nachtrust.  

Boeken bij bekende hotelmerken

Frankrijk is natuurlijk niet alleen maar bekend vanwege het heerlijke eten, de fantastische wijnen en de kunst van het levensgenieten. Frankrijk heeft ook veel bekende hotelmerken zoals Novotel, Kyriad, Campanile, Mercure en ibis. Deze hotels hebben bijna altijd een goede ligging in de stad of juist langs de autoroute. Het lijkt haast wel alsof er bij iedere afslag van de autoroute een hotel van één van deze hotelmerken gevestigd is. Het fijne voor de elektrische autorijders is dat de Franse hotelmerken inspelen op de behoeftes van de Nederlandse vakantiegangers. Zo zijn er bijvoorbeeld al heel veel ibis hotels met een laadpaal voor elektrische auto’s  in Frankrijk te boeken. Ook de andere hotelmerken en individuele hotels spelen in op deze trend en bieden laadpalen en soms zelfs snelladers aan. Daardoor kan de Nedelrandse vakantieganger met de elektrische auto eenvoudig en ontspannen de autoroutes afdalen naar het altijd populaire vakantieland Frankrijk. 

 

https://hotelsmetlaadpaal.nl