Hart van Frankrijk
Image default
Mode en Kleding

Wat zegt lingerie in zwart over jou?

Lingerie is prachtig. Sommige vrouwen hebben een hele kast vol met matchende setjes en andere hebben alleen de hoognodige basics. Ben je benieuwd naar wat de kleur van jouw lingerie allemaal over jou verteld? In deze blog lees je meer over lingerie en de kleuren ervan.

 

Lingerie in zwart

Ondanks dat je van de kleur zwart misschien zou denken dat veel mensen het saai vinden is niets minder waar. De kleur zwart staat voor ambitie, sterkte en kracht. Een andere kant van lingerie in zwart is dat je een gesloten persoonlijkheid zou hebben, maar alleen voor de buitenwereld. In de slaapkamer neem je de leiding en ben je niet vies van een beetje experimenteren. Lingerie zwart van kleur is een must voor elke vrouw. Het ziet er mooi uit en is overal mee te combineren.

 

Lingerie in kleuren

Draag je het aller liefst blauwe lingerie? Dan ben je waarschijnlijk een échte romanticus. Verliefd zijn vind je helemaal geweldig en je zit waarschijnlijk alleen maar in lange relaties. Want als je ergens voor gaat, dan ga je er ook echt voor. Dat betekent niet dat je er direct afhankelijk van bent. Jij red jezelf wel. Rood is de kleur van passie en verlangen. Dat is dan ook precies waar rode lingerie voor staat. Door die passie kun je voor sommige erg dramatisch en hebberig overkomen, maar zo ben je ook wel een klein beetje.

 

https://dolcedonna.shop/collections/lingerie-zwart