Een veel voorkomend probleem: waterschade aan een iPhone. We maken het allemaal wel eens mee, maar hoe kunt u er voor zorgen dat uw iPhone de waterschade overleefd? In dit artikel staan een aantal manieren om ervoor te zorgen dat uw iPhone de waterschade zal overleven.

Thirsty bag  

De eerste manier om ervoor te zorgen dat uw iPhone het zo snel mogelijk weer doet, is door het kopen van een thirsty bag. De Thirsty bag is een zak met vocht onttrekkend materiaal, wat ervoor zorgt dat uw iPhone binnen een dag weer droog is van binnen. De thirsty bag kost ongeveer €10,- en is te koop via verschillende sites. Het is wel van groot belang dat uw iPhone er direct na waterschade in wordt gedaan. Het is daarom belangrijk dat u dit product preventief koopt, omdat deze niet in fysieke winkels te verkrijgen is.

Rijst

Rijst is een veel gebruikte methode om te zorgen dat het vocht uit uw mobiel wordt onttrokken. Het voordeel van rijst is dat u het altijd kan kopen en niet preventief hoeft te kopen zoals bij een thirsty bag. Het nadeel is wel dat het water langzamer wordt onttrokken dan bij de Thirsty bag. Uw iPhone zal minimaal 24 tot 48 in de rijst gelegd moeten worden om het vocht te onttrekken.

Iphone uit laten

Een veelgemaakte fout is dat mensen hun iPhone gelijk weer aan proberen te doen nadat hij aan water is blootgesteld. Dit zorgt voor kortsluiting, dus zorg ervoor dat u uw mobiel uit laat staan en hem meteen in rijst of een Thirsty bag legt.

 

Als u deze tips volgt dan is de kans groot dat uw iPhone het overleeft. Wilt u ervoor zorgen dat uw mobiel goed beschermt is tegen water? Kijk dan op telefoonhoesjes-paradise.nl voor een uitgebreid assortiment iPhone hoesjes.

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/