Hart van Frankrijk
Image default
Dienstverlening

Wil jij niet meer alleen zijn? Search4Love biedt de oplossing!

Ben jij het alleen zijn zat en zou je graag een lieve partner in je leven willen hebben waarmee je kan lachen, knuffelen, praten en huilen, oftewel alles mee kan delen? Maar is het je tot op heden niet gelukt om een fijne partner te vinden? En wil jij in jouw zoektocht toch het liefste andere singles in real life ontmoeten in plaats van via een schermpje? Search4Love staat klaar om jou te helpen!

Hoe kan Search4Love jou aan een partner helpen?

Dat doen we met speeddaten. Dit is een hartstikke leuke manier om andere singles in jouw omgeving te ontmoeten. Wij zorgen ervoor dat je met 15 tot 20 singles een speeddate hebt op één avond. Hierdoor is voor iedere deelnemer de kans op het vinden van een match wel 90%.

Heb je geen idee wat speeddaten precies inhoudt? We leggen het je in het kort uit. Tijdens een speeddate avond heb je korte gesprekjes van een paar minuten met potentiële partners. In elk gesprek ga je ontdekken of je een klik hebt met de andere single. Heb je direct al een klik met iemand of ontstaat deze in verloop van het gesprek? En is die klik wederzijds? Dan zullen jullie allebei een positief ‘ja’ over elkaar invullen op de speeddate kaart en zijn jullie een match. Op de speeddate kaart houd je de hele avond na elke date bij of je deze wel of niet leuk vond. Bij een positieve uitslag van beide kanten ontvangen jullie van ons elkaars e-mail gegevens. Jij en jouw match kunnen nu zelf de volgende stap zetten.

Moet je je voorbereiden op een speeddate avond?

Wist je dat Search4Love talloze plekken aanbiedt om te gaan speeddaten? Wat dacht je van speeddaten in Breda, in Groningen, in Den Haag, in Utrecht of in onze hoofdstad Amsterdam? Speeddaten in deze en in vele andere steden behoort allemaal tot de opties.  

Op onze site, www. search4love.nl, zijn alle speeddate locaties te vinden. En als je dan toch onze site bezoekt kan jij je gelijk inschrijven voor één van onze gezellige speeddate events!

 

https://www.search4love.nl/