Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Xantion, ICT bedrijf Arnhem, een verademing

Zeker weten ben je bij Xantion, ICT bedrijf Arnhem aan het juiste adres met al je vragen en/of problemen op het gebied van ICT. Heb je namelijk ook zo’n hekel aan de vele verschillende soorten keuzemenu’s en de lange wachttijden waarmee je gegarandeerd te maken krijgt als je tegenwoordig een instantie belt omdat je een vraag of probleem hebt? Bij Xantion hebben ze dit en vele andere veelvoorkomende problemen aangepakt. Want zij werken heel anders dan je gewend bent! En dat merk je al direct als je hen belt. Het is een verademing kan ik je zeggen.

Tweede voordeel van dit ICT bedrijf Arnhem

Dit ICT bedrijf in Arnhem werkt voor je voor een vast bedrag per maand. Je medewerkers hoeven zich niet drie keer te bedenken alvorens uiteindelijk te besluiten toch contact met hen op te nemen als ze tegen een ICT probleem aanlopen dat ze zelf niet kunnen oplossen. Op basis van vooraf goed gemaakte afspraken volgt er elke maand een vaste factuur, op basis van werkplek per dag. Dus aan het einde van de maand geen nare facturen omdat medewerker X veel te vaak gebeld heeft met vragen over een niet werkende server, netwerk of allerlei andere vragen. Of dat het beheer van het volledige ICT pakket onvoorzien toch wel erg prijzig is geworden. Dankzij een vast tarief per maand, weet je altijd waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. Geen boze gezichten achteraf.

Nog een voordeel

Bij Xantion werken ze in teamverband. Drie teams die gekoppeld worden aan hun eigen klanten. Als je als klant contact met hen opneemt, krijg je altijd iemand aan de lijn die je bedrijf kent en zelfs de medewerkers werkzaam bij je bedrijf. Korte lijnen, daar houdt toch iedereen van?

Oké het blijft voordelen regenen bij Xantion

Het is alom bekend dat ICT’ers een taal bezigen die niet iedereen onder de knie heeft. Het is soms maar moeilijk te begrijpen wat ze vertellen als het gaat om ICT. Bij Xantion realiseren de medewerkers zich dit en bezigen alleen voor iedereen begrijpelijke taal. Dat maakt hen transparant en pragmatisch. Dát is waar ook jij toch op zit te wachten?

Gerelateerde artikelen

Waarom jouw tanden geel zijn

De leukste boeken voor vrouwen

Het dak in een gescheurd jasje: wat te doen bij daklekkage?