Hart van Frankrijk
Image default
Onderwijs

Alles is mogelijk

Als je beschikt over voldoende motivatie is het een eitje om Frans te leren online. Er zijn verschillende redenen om een nieuwe taal te willen beheersen. Sommige mensen maken er een sport van om zoveel mogelijk talen te kunnen spreken. Na een tijdje ga je dan ook makkelijker verbanden leggen en zul je merken dat best veel woorden op elkaar lijken in andere talen. Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld tijdelijk in het buitenland gaat wonen en dan wel goed mee wilt kunnen komen. Gelukkig spreken ze bijna overal wel Engels, maar je laat wel zien dat je moeite hebt gedaan als je Frans praat.

Een streepje voor

Fransen zijn vrij arrogant en vinden hun taal erg belangrijk. Je kunt het ze ook bijna niet kwalijk nemen, het is inderdaad een prachtige taal. Voor mensen die de taal niet spreken kan het best ingewikkeld zijn doordat ze razend snel praten en alle woorden aan elkaar koppelen waardoor je erg goed moet luisteren om het te verstaan. Je kunt dit trainen aan de hand van ons programma, we zullen je daarnaast ook extra tips geven. Het is bijvoorbeeld aan te raden om het nieuws te gaan volgen van Frankrijk of het gedeelte van België waar ze Frans spreken.

Trotse docent

Op die manier kan je gemakkelijk Frans leren online omdat je er steeds vaker mee in aanraking komt. Hoe vaker je het doet, hoe beter het steeds zal gaan. Het kan ook zijn dat je gewoon voor de lol een extra taal wilt leren of omdat je het vak op school hebt en goed bij wilt blijven. Het is ideaal om te blijven oefenen in de vakantie bijvoorbeeld, zodat je de stof en de woordjes minder snel verleerd. Het zou zonde zijn als al je harde werken zo verdwijnt. Je docent zal ook trots op je zijn als je woordenschat is uitgebreid in plaats van verslechterd.Gerelateerde artikelen

De medewerkers voorzien van een certificaat heftruck