Hart van Frankrijk
Image default
Dienstverlening

De rijschool in de regio Eemnes

De leukste Rijschool Eemnes waar je op een leuke en leerzame manier je rijbewijs kunt halen. En dus niet langer afhankelijk bent van het openbaar vervoer, en zelfstandig van a naar b komt. Wij zijn een rijschool met ervaren instructeurs die het erg belangrijk vinden dat je plezier hebt tijdens het rijden. En weten dat het kiezen van een rijschool som er lastig kan zijn, helemaal als je er meerdere hebt om uit te kiezen. Daarom krijg je bij ons altijd een gratis proefles, om zo te kijken of onze rijschool wat voor je is.

Waarom kiezen voor onze rijschool?

Bij ons leer je niet alleen rijden en les je in een sportieve auto, maar vinden wij het ook belangrijk dat je plezier hebt tijdens de lessen. Zo zorgen we er altijd voor dat je het goed kunt vinden met een van onze instructeurs, zodat je nog sneller leert. We nemen uitgebreid de tijd en je doet alles op je eigen tempo. Je wordt bij ons gewoon opgehaald en gebracht op de gewenste locatie, en lest altijd een heel uur. Daarnaast kun je de rijlessen zelf inplannen in overleg met je instructeur. We hebben een hoog slagingspercentage en dat is al reden genoeg om voor ons te kiezen. Veel waren je al voor dus wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor een proefles. 

Pakketten en theorie

Je pakket keuze wordt aan de hand van je proefles bepaald, hierbij baseert je instructeur de keuze van het pakket op je rijgedrag. De grote van het pakket maakt niks uit voor het halen van je rijbewijs, de ene heeft erg gewoon net iets meer feeling voor dan de ander. Hou je lessen over aan het eind van de rit dan krijg je daar uiteraard je geld van terug. Ook krijg je bij ons theorielessen eentje per week, op aanvraag kun je er meer volgen in de week. Theorie is gewoon erg belangrijk dat je dat beheerst, zonder het halen van je theorie kun je ook niet afrijden.