Hart van Frankrijk
Image default
Groothandel

Deze groothandel heeft een unieke food-afdeling in Den Haag

Als voedselproducerend bedrijf in Den Haag doet u graag uw inkopen bij een groothandel met een unieke food-afdeling. Groothandel Su is zo’n regionale groothandel. Zij voorzien u graag van kwalitatief hoogstaande foodproducten van diverse topmerken. Dit bedrijf is een typisch voorbeeld van een doorgewinterd familiebedrijf en zij zetten een goede service met een uitroepteken op nummer één.

Wat kunt u verwachten van de food-afdeling bij deze groothandel in Den Haag?

‘Wie niet groot is moet flexibel zijn!’ dat is het motto van deze groothandel. De afdeling food van deze groothandel in Den Haag staat vol met verschillende topmerken die u dagelijks gebruikt in uw gerechten. Echter zijn hun door hun grootte niet in staat om alles op te slaan. Maar toch voorzien zij hun klanten, van bakkerijen tot oliebollenbakkers, van de juiste producten. Zelfs op het moment dat u de gewenste producten niet vindt, adviseren zij u graag over een alternatief product, eventueel van een ander merk. Daarnaast houden zij rekening met de typische seizoensproducten en zorgen dat deze maximaal op voorraad zijn. Dit is de service die u van Groothandel Su mag verwachten.

Veel kennis en ervaring

Op het moment dat u inkopen doet bij Groothandel Su kunt u bij iedere medewerker terecht voor advies. Stuk voor stuk hebben zij veel ervaring en kennis of zowel food- als non-food producten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij hen terecht voor een alternatief product, als uw vaste merk niet voorradig is of als u op zoek bent naar een vervangend product. Deze groothandel, gespecialiseerd in food, in Den Haag vindt het van belang dat hun klanten geen problemen ervaren op het moment dat zij inkopen aan het doen zijn.

Profiteer van de voordelen

Deze groothandel in Den Haag laat maar weer eens zien waarom zij gespecialiseerd zijn in food. Met een groot assortiment met talloze producten van diverse topmerken, vindt u gegarandeerd het product dat u nodig heeft voor uw voedselproducerende bedrijf. Zelfs seizoensgebonden bedrijven, zoals kermisexploitanten zijn bij hen van harte welkom. Bekijk hun website voor de openingstijden.

https://groothandelsu.com/