Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Dozen in grote hoeveelheden en verschillende maten

Kartonnen dozen kunnen door de Dozenhal in veel verschillende vormen en maten worden geleverd. Er zijn standaard maten en stijlen, maar ze kunnen door deze professionals ook volledig op maat gemaakt worden. Karton is ongetwijfeld een van de meest dynamische verpakkingsoplossingen en biedt vele voordelen voor de gebruikers.

Dozen op maat

De professionals van de Dozenhal kunnen samen met u een doos op maat maken, die volledige voldoet aan uw wensen en behoeften. Bovendien kunnen er ponsfuncties, scheurtape en perforaties worden toegevoegd. De dozen kunnen ook geleverd worden met een hoge kwaliteitsdruk zodat ze nog beter passen bij wat u wilt bereiken met deze dozen.

Voordelen

Ze zijn zeer licht van gewicht, eenvoudig te produceren, maar ook tweedehands vaak nog goed bruikbaar, er ontstaat minder transportschade door gebruik van hoge kwaliteit golfkarton. Ze hebben een hoge stapelweerstand. Het is een veelzijdig verpakkingsproduct dat toepasbaar is in vele industrieën. Snel te verwerken in een automatische verpakkingslijn, 100% recyclebaar en gemaakt van een hernieuwbare bron. Ze zijn relatief laag in aanschafprijs.

Type karton

De keuze van een bepaald soort karton is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het te verpakken product, de toepassing en de gewenste presentatie. Dozen van enkelwandig karton zijn zeer geschikt voor de opslag van verpakte producten tijdens transport. Deze kwaliteit wordt meestal aanbevolen voor het verpakken van licht en een aantal fragiele producten. Voor zwaardere producten worden dozen van dubbelwandig karton gebruikt. Voor export, langdurige opslag of extra zware goederen zijn drieledige kartonnen dozen de meest geschikte verpakking. Enkelwandig karton geschikt voor lichte en niet breekbare producten < 5 kg, dubbele wanden geschikt voor zware en kwetsbare producten > 5 kg, drievoudig wanden geschikt voor langdurige opslag, extra zware producten > 10 kg.

Druktechnieken

Door uw verpakking een hoge attentiewaarde te geven kunt u uw producten onderscheiden van die van de concurrentie. Ontdek zelf het belang van de (marketing)communicatie met uw klanten en de kwaliteit van de bedrukking die hier een even belangrijk onderdeel van is. Door de hoge kwaliteit van het drukwerk en de nauwkeurige marketingstrategieën wordt de verpakking tegenwoordig steeds vaker gebruikt als communicatiemiddel. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken van dozen, of andere vragen gerust contact op met de professionals van de Dozenhal.