Hart van Frankrijk
Image default
Vakantie

Een camping in Vendée is omgeven door prachtige fijnzandstranden

Ga je binnenkort voor het eerst kamperen en zoek je daarom naar een comfortabele camping waar je gegarandeerd een leuke tijd gaat beleven? Of heb je juist al de nodige ervaring als het op kamperen aankomt, maar wil je wel graag van alle gemakken voorzien zijn? In beide gevallen zoek je naar een camping die van alle gemakken voorzien is en ook nog eens omgeven is door een prachtig landschap. Kies er daarom voor om vakantie te vieren op een camping Vendee. Deze campings zijn vlakbij vele prachtige fijnzandstranden gevestigd. Dit gebied in Frankrijk telt in totaal140 km fijnzandstranden. Het wordt daarom ook vandaag de dag gerekend tot een van de mooiste stukken van de Atlantische kust.

Geniet van rust met je partner of met het hele gezin

Vendée is zonder twijfel de ideale vakantiebestemming om van rust te genieten met je partner of met het hele gezin. De campings zijn midden in de natuur gelegen en iedere camping staat weer bekend om een andere sfeer en uitstraling. Voor zowel een relaxvakantie als een actieve vakantie voor jong en oud zit je in deze Franse regio gegarandeerd goed.

De perfecte locatie voor een dagje weg naar Le Puy du Fou

Vier je vakantie op een camping in Vendée, dan ben je binnen no-time bij de entree van pretpark Le Puy du Fou®. In 2014 werd dit park verkozen tot beste themapark ter wereld. Sla een dagje naar dit pretpark liever over, omdat je juist voor rust naar dit gebied in Frankrijk gaat? Dan is Marais Poitevin, ook wel het Groene Venetië genoemd, het perfecte alternatief. Je geniet hier van meer dan1.000 km aan fietspaden, zodat je hier helemaal tot rust kunt komen.