Al voor een langere periode hadden we een interieurproject liggen die we eindelijk in gang wilden brengen. Het project was voor een nieuwe gedeelte van het kantoor. Het was de bedoeling dat daar een nieuwe kantine en relaxruimte zou komen. Maar dit hebben we een beetje verwaarloosd en nu wilden we het project weer voorzetten. Alleen moeten we daarvoor nog een bedrijf benaderen die ons kon helpen om dit project te realiseren.

Een interieurproject waar je vrolijk van wordt

Wij hadden een leuk idee voor het interieurproject in de kantine. Het moest een vrolijke ruimte worden waarbij verschillende elementen bij elkaar komen. Wat ons opviel in het bedrijf was dat alle afdelingen alleen maar met elkaar omgaan en niet van de andere afdelingen. Daarom leek het ons leuk om door middel van de kantine het hele bedrijf te connecten met elkaar. Een collega van ons kende een bedrijf waar we terecht konden voor dit project. Dit bedrijf was GRIP Interieurprojecten. Toen we de ideeën voorlegde aan het bedrijf hadden ze meteen het vizier wat wij ook hadden voor de kantine en konden ze ons zelfs goed adviseren met bepaalde nieuwe elementen toevoegen en wat waar moest komen te staan.

Beter dan verwacht

Na een goede samenwerking met GRIP hebben we uiteindelijk de uitgewerkt plan opgesteld hoe het eruit komt te zien. GRIP zou voor al het materiaal regelen en wij konden helpen met klussen waar dat nodig was. De klusdag was erg gezellig en verschillende mensen van afdelingen hielpen elkaar. Na een paar dagen klussen was het eindresultaat prachtig. Het was precies wat voor ogen hadden. Een vrolijke en fijne ruimte waar iedereen lekker kan ontspannen. We hadden dit nooit kunnen realiseren zonder de hulp van GRIP Interieurprojecten. Als we weer een project hebben liggen, weten we ze te vinden.

Bezoek de website

Bent u op zoek naar een bedrijf dat mooie en goede interieurprojecten kan realiseren op kantoorpanden? Zoekt u moderne kantoorinrichting inspiratie? Bekijk dan de website van GRIP Interieurprojecten voor meer informatie over de producten en de diensten die zij u kunnen aanbieden als bedrijf.