Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een grote opslagruimte regelen in Amsterdam

Ik had tijdelijk een grote opslagruimte nodig in de omgeving van Amsterdam. Deze missie leek ook niet het begin echt onmogelijk. We hebben het hier over de grootste en de drukste stad van heel Nederland en daar wou ik even een opslagruimte scoren. Nou ik zou je zeggen, dat ging niet zo maar. Het is dat ik eenmaal een bedrijf had gevonden die mij wel een grote opslagruimte kon aanbieden, anders moest ik iets anders bedenken.

Moeite met het vinden van een opslagruimte in Amsterdam

In Amsterdam is het logisch als je moeite hebt met het zoeken van een opslagruimte in die omgeving. Bijna alles zit vol daar. Ik ben vele bedrijven en garages langs geweest om te vragen of ze voor een paar weken plek hadden maar echt niemand had plek. De reden waarom ik echt een grote opslagruimte nodig had, was omdat ik ging verhuizen en meubels had gekocht die tijdelijk ergens moeten staan. In mijn kleine appartement paste dat niet dus vandaag de opslagruimte. Na meerdere dagen zoeken en vragen aan vrienden of kennissen of ik mijn nieuwe meubels bij hen kwijt kon voor maar een paar weken had ik de hoop een beetje opgegeven. Totdat mijn vader ineens met een bedrijf aankwam waar hij van wist dat er plek was. Dat bedrijf was Opslagman.

Opslagman had nog plek!

Op de site van Opslagman kon ik makkelijk zien bij welke filialen ze allemaal nog plek hadden voor een opslagruimte. Toevallig waren er nog een paar over in Amsterdam! Dus heb ik meteen die aangevraagd en gevraagd of ik direct de volgende dag die kon gebruiken en dat was geen probleem. De service van Opslagman was erg fijn en ik heb door een hun tijdelijke opslag voor mijn spullen.

Bezoek hun website!

Bent u benieuwd wat Opslagman als bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Opslagman via www.opslagman.nl. Daar vindt u meer informatie over de opslagruimtes die zij verhuren en over andere diensten die zij aan u kunnen verlenen. Hopelijk zien zij u gauw bij Opslagman!