Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een spuitgietbedrijf die je verder ontwikkelt

Wij hebben laatst samen met een spuitgietbedrijf een geweldige samenwerking gehad. Mijn goede vriend en ik hadden een briljant idee om een productlijn te lanceren. We hadden wel op papier het idee staan, maar we konden niet het goed verder ontwikkelen. Daarom gingen we op zoek naar een spuitgietbedrijf die ons product kon produceren en ons kon helpen met het verder ontwikkelen van dit product.

Op zoek naar een spuitgietbedrijf die weet waar ze het over hebben

We hadden al research gedaan naar allerlei spuitgietbedrijven en we kwamen op één bedrijf uit. Dat bedrijf was spuitgietbedrijf HSV-tmp. Hiermee kwamen we mee in contact en hadden we een afspraak gepland om te kijken of zij iets voor ons konden betekenen. Tijdens de kennismaking was er meteen een klik tussen ons. Bovendien konden we meteen bespreken hoe ons product het traject in zou gaan en we konden niet wachten om onze samenwerking te starten. Toen het traject begon, lieten we ons product aan de handen van de experts over. Dit was even wennen voor ons maar na een tijdje kregen weer contact om mee te doen in een vergadering over ons product. We gingen naar die vergadering en werden verrast met wat ze hebben gedaan met ons product. Ze hebben het product echt next level gebracht! We zijn, nadat we details hadden besproken, akkoord gegaan en dan zou de productie van start gaan. Een spannende periode!

HSV-tmp heeft ons product verbeterd

Nadat de proefproductie goed was verlopen, ging de echte productie van start. Het was natuurlijk weer even wachten voordat we het product konden beoordelen en zien. We kregen weer een uitnodiging om te kijken naar het eindresultaat. Nadat we vriendelijk werden begroet, zagen we onze producten liggen en het was zo onrealistisch in het begin dat dit echt ons product was. Toen we het vast hadden was het echt kippenvel. We konden niet wachten om dit op de markt te brengen.

Contact

Wilt u ook een product realiseren bij HSV-tmp? Bekijk dan de website van HSV-tmp via www.hsv-tmp.nl voor meer informatie over de dienst die zij aan u kunnen geven.