Hart van Frankrijk
Image default
Vakantie

Hotel in Emmen boeken; waarom?

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om de vakantie in eigen land door te brengen. Hierbij is Drenthe een erg populaire keuze. Je kunt je hier namelijk goed vermaken! De mooie natuur, de gezellige mensen en de vele toeristische attracties zorgen ervoor dat jij een prachtige vakantie tegemoet gaat. Om die redenen raden wij je dus zeker aan om een hotel in Emmen te boeken. Maar wat kun je hier eigenlijk allemaal doen? En waarom is het een goed idee om je vakantie in Drenthe door te brengen? Daar willen wij je in deze blog meer over vertellen!

Hotel in Emmen is geldbesparend

Een goede reden om je vakantie in Drenthe door te brengen en een hotel in Emmen te boeken is omdat het geldbesparend is. Je hoeft immers niet te betalen voor een dure vliegreis. Daarnaast hoef je niet veel kilometers af te leggen met de auto, waardoor je dus ook minder hoeft te betalen voor benzine. Je zou er in principe zelfs voor kunnen kiezen om met het openbaar vervoer naar Drenthe te reizen. De verbindingen zijn namelijk erg goed! Het is dus zeker een goed idee om je vakantie in Nederland door te brengen. Je hoeft namelijk echt niet lang te reizen om een ultiem vakantiegevoel te krijgen! Nu vraag je je misschien af waarom waarom Emmen dan eigenlijk zo’n populaire locatie is. Daar vertellen we je zo meer over!

Fietsen in Emmen

Een hotel in Emmen boeken is een ontzettend goed idee wanneer je het leuk vindt om te fietsen en actief bezig te zijn. Drenthe heeft kilometers aan fietspaden en wandelpaden door natuur waar je op vakantie van kunt genieten. De vele bossen en waterplassen zorgen ervoor dat er altijd wel wat te zien is. Als je moe bent van het fietsen en wandelen kun je ook gemakkelijk even stoppen bij één van de vele cafés en restaurants die op de route liggen. Er zijn bovendien meer dan genoeg routes om uit te kiezen, dus je kunt jezelf urenlang vermaken! De routes verschillen van rustige paden tot de meest avontuurlijke routes die je je maar kunt bedenken. Een hotel in Emmen boeken is dus voor de fietsliefhebber en wandelaar een droom die uit komt!

Prachtige natuur

Als je een hotel in Emmen boekt, zul je meteen merken dat de omgeving bestaat uit prachtige natuur. Drenthe heeft namelijk drie grote Nationale Parken die zeker het bezoek waard zijn. Door de goede verbindingen kun je ze gemakkelijk met het openbaar vervoer bereiken, of je kunt er zelf met de auto heen rijden. Door de veel verschillende dieren die je in deze parken kunt vinden en het mooie uitzicht van de natuur krijg jij een echt vakantiegevoel! Natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan de beroemde hunebedden. 52 van de 53 hunebedden in Nederland staan immers in Drenthe! Wij raden dus aan om even goed op zoek te gaan naar de mooie toeristische plekken in Drenthe om zo het meeste uit je vakantie te halen!