Hart van Frankrijk
Image default
Dienstverlening

Tips voor het huren van een photobooth

Een photobooth huren is iets wat je niet iedere dag doet. Meestal wordt dit alleen gedaan bij speciale gelegenheden zoals een geboorte, bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid. Dit maakt het feestje er nog leuker en gezelliger op!

Wat is een fotobooth?

De kans is groot dat het woord photobooth je niet eens wat zegt. Toch is het vast wel bekend als je weet dat het hier om een fotohokje gaat. Een photobooth is een klein hokje waarin foto’s kunnen worden gemaakt.

Je ziet ze af en toe wel eens staan op de kermis of op stations. Je kan dat in zo’n hokje gaan zitten en tegen betaling van een paar munten een of meer foto’s laten maken. Dat is weer eens wat anders dan een foto maken met je smartphone!

Tegenwoordig is het mogelijk om een photobooth te huren. Met een photobooth zorg je ervoor dat mensen nog meer plezier hebben op je feestje. Wel zijn er een paar dingen waar je bij het huren van een photobooth even aan moet denken. Photobooth huren? Hier vind je onze tips.

Begeleider

Wil je een photobooth huren op je feestje, dan is het een feit dat een photobooth eigenlijk door iedereen bedient kan worden. Wel is het soms de vraag of je er niet dat kleine beetje meer van kunt maken.

Kies je ervoor om een begeleider mee te laten komen met de photobooth, dan kan deze je gasten advies geven over hoe ze het beste kunnen poseren. Ook kan deze begeleider eventuele storingen aan de photobooth verhelpen.

Tijd

Een photobooth huren is zo leuk dat je hem misschien de hele dag wilt laten staan. Toch is het beter om dit niet te doen. Een photobooth kan je het beste tot maximaal drie uur aan een stuk laten staan. Zo hou je de gasten bezig en voorkom je dat de dansvloer leeg blijft.

Gastenboek

Als je een feest geeft dan wil je daar natuurlijk achteraf nog met veel plezier aan terugdenken. Het is dan ook niet zo gek dat je een blijvende herinnering wilt houden aan die ene geweldige dag. Dit kan je doen door een gastenboek naast de photobooth te leggen.

Alle gasten kunnen dan een foto in dit gastenboek plakken en er een leuke tekst bijschrijven. Na het feest kan je dan het gastenboek nog eens doorbladeren en genieten van al die leuke foto’s en berichten.

Wil je na je feest je gasten nog een bedankje sturen, dan kan je dit doen door de gasten allemaal een fotostrip met de tekst bedankt te sturen. Zo hebben ook je gasten een blijvende herinnering aan je geweldige feest! Lees hier meer informatie over het bedrijf Lach je Lens.

https://lachjelens.nl/