Hart van Frankrijk
Image default
Industrie

Kunststof lasersnijden op basis van de modernste technologieën

Kies voor een ware expert in kunststof lasersnijden en wees verzekerd van het beste resultaat van uw product! Piant is om die reden hét bedrijf dat u in kunt schakelen voor uw productieproces. In hun uitgebreide machinepark passen zij uiteenlopende technieken toe om ieder product tot een succes te maken, waaronder de techniek van kunststof lasersnijden. Deze techniek word veelvuldig toegepast bij de vervaardiging van maatwerkproducten. Naast het feit dat kunststof op vele manieren kan worden gebruikt voor assemblage en bewerking, biedt de hedendaagse technologie van lasersnijden ook veel mogelijkheden om producten tot in detail te vervaardigen. Piant werkt met name voor klanten in Noord-Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland, maar uiteraard kunnen ook bedrijven uit de rest van Nederland dit bedrijf inschakelen. Lees verder en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen op het gebied van kunststofbewerking!

Kunststof biedt volop mogelijkheden

Kunststof is hét materiaal voor de hedendaagse industrie. Er bestaan uiteenlopende typen kunststoffen, die specifiek worden toegepast om een product perfect op maat te vervaardigen, wat het doel van dat product ook is. De techniek van lasersnijden is hierbij ideaal om kunststof producten succesvol te maken. Doordat deze technologie zich in de loop der jaren sterk heeft ontwikkeld, zijn tegenwoordig de meest complexe contouren mogelijk. Piant heeft hier uitgebreide kennis van en heeft een ruime ervaring hierin opgebouwd. Hun medewerkers werken iedere dag met passie aan hun kunststof producten en garanderen altijd de meest hoogwaardige kwaliteit.

Ontdek de projecten van dit bedrijf

Naast kunststof lasersnijden, is Piant ook goed in laserstansen, perforeren, schuim snijden en slitten. Zij zijn daarom dé betrouwbare partner voor het vormgeven van vlakke materialen. Recent hebben zij ook een grote rol gespeeld in het ontwikkelen van professionele face-shields. Daarnaast hebben ze nog vele andere succesvolle projecten op hun naam staan. Ontdek deze op de website en vraag naar de mogelijkheden voor uw project!

https://piant.nl/