Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Online marketing specialist voor Internationale bedrijven in Frankrijk

Online marketing specialist voor Internationale bedrijven in Frankrijk 

Kom je uit Nederland en woon je sinds kort in Frankrijk omdat je daar een internationale onderneming bent begonnen? Dan is het je vast opgevallen dat het in dat land vrij lastig is om een zoekmachine marketing specialist te vinden die de Engelse of Nederlandse taal goed beheerst. Sterker nog, soms krijg je waarschijnlijk het gevoel dat men daar alleen Frans spreekt. Voor een internationaal  bedrijf dat hoger wilt scoren in zoekmachines en andere online marketing gerelateerde zaken, is dat erg vervelend. Daarom zoeken veel Nederlandse ondernemers in Frankrijk online marketing bureaus in Nederland die wel aan hun wensen kunnen voldoen.

 

Voordeel   

Het voordeel van een samenwerking met een online marketing bureau uit Nederland is allereerst dat zij zowel de Nederlandse taal als de Engelse uitstekend beheersen. Hierdoor kan jij makkelijk in je eigen taal vertellen wat je verwachtingen zijn en kunnen zij daar in ieder geval- ondanks de Engelse taal- mee aan het werk.

Nadeel 

Wanneer je een internationaal bedrijf in Frankrijk hebt maar er toch voor kies om een online marketing bureau uit Nederland in te schakelen, kan de afstand tussen beide landen soms vervelend zijn. Een fysieke afspraak om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat de online marketing bureau voor jou kan betekenen gaat dan wat lastiger.  Maar wanneer je voldoende hebt aan online contact hoeft dit voor jou geen probleem te zijn. Dan kun je belangrijke zaken bespreken via bijvoorbeeld Skype of Teams. Ook telefonisch contact is natuurlijk een goede mogelijkheid.

Nederlandse ondernemers met een internationaal bedrijf in Frankrijk hebben vaak moeite met het vinden van een goed online marketing bureau. Wanneer je hulp nodig hebt van een op niveau Engels of Nederlands sprekende specialist bij bijvoorbeeld SEO,SEA of linkbuilding Frankrijk, kijk dan of je een Nederlandse online-marketing bureau kunt vinden die bij jou past.

https://www.economy.nl/