Internet marketing in Arnhem

Voor professionele internet marketing moet u bij SMIDIT uit Arnhem zijn. Wij zorgen ervoor dat u met uw website of webwinkel meer bezoekers krijgt en bovendien ook nog eens met een beter resultaat. Omdat wij op verschillende gebieden gespecialiseerd zijn kunnen wij voor uw Google Adwords campagne, Facebook marketing, SEO optimalisatie of Linkbuilding activiteiten verrichten die wij net even anders uitvoeren dan veel collega’s in de markt. Wat ons onderscheidt hierin is de aanpak. Wij geloven in het focussen op een specifiek resultaat die meetbaar wordt gemaakt. Deze lean management aanpak zorgt ervoor dat wij alle kennis en ervaring inzetten om dit vooraf bepaalde doel te behalen. Of het hier nu gaat om een speciaal product waar u de verkoop met 100% wilt doen laten stijgen in een kwartaal of een x aantal offerte aanvragen. Met een doelstelling die smart is te maken kunnen wij veel concreter werken en bereiken we ook sneller zichtbaar resultaat dan alleen maar een bredefocus.

Professionele dienstverlening

Natuurlijk zullen we alle activiteiten welke wij voor onze klanten uitvoeren documenteren en trainen wij zelfs onze klant indien er op een specifiek vlak extra expertise gewenst zou zijn. We hebben een doel om gezamelijk succesvoller te worden en dit valt of staat ook met een volledige commitment van de zijde van de klant. Wanneer wij een project met een bepaalde omvang starten komt het voor dat er eerst een halve of een hele dag training wordt gegeven over facetten van het project. Zo kan het voorkomen dat we uw interne communicatie specialisten leren een zoekwoord analyse uit te voeren of populaire blog post van de concurrentie te analyseren. Kortom afhankelijk van de insteek zorgen we ook voor meer kennis in uw organisatie. Natuurlijk zijn wij zelf altijd bezig om onze kennis actueel te houden en bovendien hebben we een eigen learning center waar we contunue ook theorie aan de praktijk toetsen.

Voordelen van SMIDIT

Omdat wij een compleet spectrum van online marketing als ook webdevelopment en data analyse beheersen zijn we een totaal partner voor klanten. Wanneer er techniek moet worden ingezet dan speelt dit voor ons dus geen belemmering meer en kunnen we hier prima mee uit de voeten. Ook data analyse is de basis voor alle projecten en behaalde resultaten. Zonder keiharde data is er geen bewijs dat iets werkt of niet werkt. Bovendien zijn er steeds vaker internet marketeers uit Arnhem die bij ons lezingen komen volgen.

 

http://www.smid-it.nl/internet-marketing-arnhem/