Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Spanje

In het zuiden van Europa ligt het land Spanje, dit land ligt dus in Zuid Europa. Dit land kent een mediterrane cultuur, net als het land Italië en Portugal. Spanje staat ook bekend om het eten, zoals tapas en churros. Tapas zijn allerlei kleine hapjes die samen een maaltijd vormen, denk hierbij aan kleine schaaltjes met aardappels, bordjes met worstjes en bakjes met groente. Het eten van tapas is een heel gezellige vorm van dineren omdat je al het eten met alle mensen aan tafel deelt. Je hebt dus niet specifiek een eigen gerecht. Tapas wordt door de Spanjaarden graag gegeten samen met familie en vrienden. Churros zijn kleine deeg rolletjes die gefrituurd zijn, het lijkt een beetje op de oliebollen die wij tijdens oudjaarsavond en op nieuwjaarsdag eten. Churros zijn wel iets zoeter dan oliebollen. De deeg rolletjes worden gegeten met een saus van chocolade en wordt over het algemeen geserveerd in een puntzak (net zoals de Nederlanders friet serveren).

 

In Spanje vindt je ook zon, zee en strand. Het is een prachtig land om te bezoeken volgens de ervaringen kras reizen. Je kunt er ook een groepsreis naar toe boeken en met behulp van  Kras is dat heel simpel.

 

Wat ook bijzonder is aan het land Spanje is de Spaanse taal die er gesproken wordt door de Spaanse bevolking. In een groot deel van de wereld wordt Spaans gesproken, daarom is het samen met Engels en Chinees een echte wereld taal. Spaans wordt als voertaal gebruikt in wel 31 landen, waarmee het de tweede meeste gesproken taal ter wereld is. Daarnaast zijn ook steeds meer mensen geïnteresseerd in het leren van Spaans als tweede of derde taal. Je kunt thuis achter je laptop ervoor kiezen om een cursus Spaans te doen, maar de aller beste manier om de Spaanse taal onder de knie te krijgen is door het land Spanje te gaan bezoeken.

https://www.dalreizen.nl/