Hart van Frankrijk
Image default
Aanbiedingen

Waarom lichtdoorlatende gordijnen kiezen?

Raamdecoratie is heel sfeerbepalend in het interieur en daarom niet weg te denken. Maar waarom zou je nu juist voor een lichtdoorlatend gordijn kunnen  kiezen? 

Lichtdoorlatende gordijnen zijn minder geschikt voor de slaapkamers, maar passen juist enorm goed in ruimtes waar overdag flink geleefd wordt.

De voordelen van lichtdoorlatende gordijnen

Ze zorgen voor privacy, zonder het natuurlijke licht weg te nemen. Zo blijft het een helder en levendig in de ruimte. Het filtert het licht en het licht komt zachter binnen, waardoor het interieur een elegante uitstraling krijgt. Wist je dat de lichtdoorlatende gordijnen energie besparen, omdat er dus minder snel een lamp nodig is om de kamer te verlichten? Tevens beschermen ze de meubels en vloeren binnen tegen het intense zonlicht, waardoor deze langer meegaan. Er zijn heel veel soorten en kleuren lichtdoorlatende gordijnen. Kortom altijd interessant om eens naar te kijken. Lichtdoorlatende gordijnen hoeven niet perse een open structuur en transparantie te hebben, zoals bijvoorbeeld de inbetween en vitrage’s, waarbij je ’s avonds vaak toch nog naar binnen kunt kijken en dat ten nadele van de privacy in de avond.

Waar vind ik lichtdoorlatende gordijnen? 

Voor alle lichtdoorlatende gordijnen  kan je online terecht. Ook hier is Google je vriend. Je hoeft de deur niet uit en kunt alles zo bekijken in de desbetreffende ruimte. Past het bij de wanden en de kleuren van het meubilair? Laat het voldoende licht door of misschien juist teveel? Zomaar wat voordelen van online gordijnen shoppen. Tip: ‘Kijk sowieso even bij de lichtdoorlatende gordijnen van ons’ en lees altijd even de reviews. Beter nog! Bestel bij ons en andere gordijnen webshops stof- of gordijnstalen. Zo kan je thuis bekijken / beoordelen welke kwaliteit het beste in jouw huis of stijl past. Eenmaal overtuigd van het feit dat je de perfecte lichtdoorlatende gordijnstaal hebt gevonden, kan je meestal heel eenvoudig de gordijnen op maat bestellen en binnen afzienbare tijd genieten van de mooiste lichtdoorlatende raamdecoratie. Liever een verduisterend of 100%  lichtdicht gordijn? Dat kan natuurlijk ook.

 

https://www.123gordijn.nl/