Hart van Frankrijk
Image default
Internet marketing

11 beste die u zo productief mogelijk zullen maken

marketing book

Publishing Inc. in zijn artikel deelde hij het beste dat ons wereldbeeld echt kan veranderen. We zijn solidair met de publicatie en vinden dat deze uitvoeringen moeten worden bekeken door iedereen die geïnteresseerd is in zelfontplooiing. We publiceren de belangrijkste ideeën van het artikel.

Kent u het oude gezegde: “Geld verdient geld”? Nou, het is tijd om het uit te zoeken.

We zijn ervan overtuigd dat u 5 tot 20 minuten van uw werktijd aan lezen kunt besteden. Dit is niet erg, want ze zullen u echt helpen om in de toekomst beter en productiever te werken. Tijd besteed aan lezen wordt niet verspild. Zo…

1) Sean Echor “Het geheim van geluk om beter te werken”

Sean is onderzoeker aan Harvard. En zijn stoel is een van de meest populaire. Waarom? Sean gelooft dat succes alleen je niet gelukkig zal maken. Integendeel, als u zich gelukkig voelt, zult u in elke branche succesvol zijn.

2) Paolo Cardini “Vergeet multitasking. Oefen mono-tasking “

We leven in een wereld die wordt gedomineerd door multitasking. Taken zuigen letterlijk op ons hoofd. En we kunnen er niets aan doen. Paolo Cardini, die werkt als ontwerper, vindt dat we moeten stoppen met multitasken en moeten leren ons op één ding te concentreren.

3) Jason Fried “Waarom genieten we niet van ons werk?”

Jason Fried ontwikkelde een radicale theorie dat het kantoor niet de beste plek is om te werken. In zijn lezing leer je hoe je jezelf kunt voorbereiden op het werk en de juiste plek hiervoor kunt kiezen.

4) David Grady “Hoe de wereld (of tenminste jezelf) te redden van vreselijke ontmoetingen”

Volgens Inc. is dit een van de meest opmerkelijke prestaties. Omdat David Grady ons op een volledig ongedwongen manier vertelt hoe een pandemie genaamd Crazy Concord Syndrome de wereld overnam. En vertelt hoe u vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten verstandig kunt maken.

5) Margaret Heffernan “Ik durf het niet eens te zijn”

In haar toespraak klaagt Margaret dat we het maar al te vaak met alles eens zijn en daardoor conflicten en misverstanden in onszelf escaleren. Maar het is belangrijk om niet in te stemmen, maar om veelvoorkomende problemen echt op te lossen, zonder zelfs maar bang te zijn voor mogelijke conflictsituaties.

6) Arianna Huffington “Hoe succesvol te zijn? Om meer te slapen “

In haar toespraak verzet Arianna zich sterk tegen de houding van workaholics die je ertoe aanzetten om 25 uur per dag te werken. Je moet met mate werken en alleen dan ben je zo productief mogelijk.

7) Kelly McGonigal “Hoe maak je stress je vriend?”

Een van de mooiste uitvoeringen. We hebben deze geweldige presentatie niet lang geleden besproken. Kortom, Kelly adviseert om niet met stress om te gaan, maar er je vriend van te maken. Let op stresssignalen en negeer ze niet. Dit is de weg naar een echt goed humeur.

8) Nilofer Merchant “Heeft u een afspraak? Neem haar mee op een wandeling “

Het is bewezen dat onze hersenen veel beter werken tijdens beweging. Maar wat als we on-the-fly vergaderingen gaan houden? Het idee van Nilofer lijkt op het eerste gezicht absurd, maar in feite kunnen we op deze manier elke zakelijke bijeenkomst of vergadering meerdere keren productiever maken.

9) Yves Morix “Hoe om te gaan met Workload Flow met GTD”

Yves Morix, gerenommeerd business consultant, moedigt het gebruik van GTD in hun werk aan. Het helpt uw ​​workflow te stroomlijnen en systematischer te maken.

10) Daniel Pink “Riddles of Motivation”

Een van de beste motivatieprofessionals, Daniel Pink, vertelt hoe je jezelf kunt motiveren om productiever te zijn op het werk. Wat is het mysterie van onze motivatie?

11) Stefan Sagmeister “De kracht van niets doen”

Stefan neemt elke zeven jaar een ‘vakantie’ voor zichzelf, die precies een jaar duurt. Tijdens deze periode rust hij en analyseert hij alles wat hij de laatste tijd heeft bereikt. Deze techniek helpt hem kracht te verzamelen en het ritme van zijn leven te stroomlijnen. We raden aan om de techniek te gebruiken.

…..en 12 is «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing

https://marketingbook.shop