Hart van Frankrijk
Image default
Eten en drinken

Bestel hier heerlijke biefstuk en bavette

Echt goed vlees vindt u natuurlijk alleen bij de slager. Dit vlees is immers vaak van betere kwaliteit dat het vlees dat de supermarkt verkoopt. Winkelen in de supermarkt is echter vaak gemakkelijker dan bij de slager. Eigenlijk is er altijd wel een supermarkt in de buurt, maar een slager niet altijd. Bovendien zijn er vaak geen winkelwagentjes. Vooral als u veel vlees nodig heeft, bijvoorbeeld voor een barbecue, kan dit lastig zijn. Gelukkig biedt Beef&Steak dé oplossing. Bij dit bedrijf bestelt u namelijk heel eenvoudig kwaliteitsvlees online. Het vlees wordt vervolgens bij u thuisbezorgd, waardoor u dus de deur niet uit hoeft. Dat is pas gemak!

Een lekkere steak bereiden op de barbecue

Als u gaat barbecueën mag een bavette steak eigenlijk niet ontbreken. Dit is namelijk echt een delicatesse voor op de barbecue. Het magere vlees komt uit de flank van het rund, waardoor het lekker mals is. Bovendien kiest u bij Beef&Steak uit verschillende soorten, zoals:

  • Ierse Bavette
  • Dubbeldoel Bavette
  • Blank Angus Bavette
  • Bommelse Blonde Bavette

Ook qua biefstuk is er volop keus

De steak die iedereen kent is natuurlijk de biefstuk. Deze steak is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wist u dat er onder andere biefstuk is van kalf, hert, bizon en Wagyu rund? Er is dus altijd een biefstuk die u lekker vindt!

Kies uit een uitgebreid assortiment en bestel eenvoudig online

Voor een heerlijke bavette of biefstuk hoeft u dus niet naar een slager toe. Bestel gewoon bij Beef&Steak en u krijgt het vlees aan huis bezorgd. Gemakkelijker kan het niet! Wist u trouwens dat u ook andere vleessoorten, gevogelte en zelfs vis en vegetarische opties in deze webshop vindt? U vindt er dus alles voor een complete barbecue of uitgebreid diner. Voor iedereen is er iets lekkers. Dat wordt zeker en vast heerlijk smullen!