Ben je een kleine ondernemer en moet je regelmatig artikelen verzenden naar kopers, dan is het een slim idee om te investeren in goed verpakkingsmateriaal. Wat je wil voorkomen is dat artikelen helemaal kapot aankomen op de plaats van bestemming. Dat is voor zowel jou als de ontvanger niet leuk. Bovendien verlies je er een hoop geld mee als dit vaak gebeurd, want de koper heeft dan wel gewoon recht op hun geld terug.

 

Bubbelenvelop past door de brievenbus

Een pakketje dat én door de brievenbus heen past én de inhoud goed beschermd. Dan is de bubbelenvelop precies wat je moet hebben. Het is helemaal niet duur en is makkelijk te bewaren, ze nemen namelijk echt nauwelijks plek in beslag. Doordat ze helemaal wit zijn kun je ze super makkelijk personaliseren. Investeer in stempels of stickers waardoor ontvangers direct zien dat het van jou is en vergroot de naam van je bedrijf.

 

Verzenddozen voor grote artikelen

Wil je iets grotere artikelen verzenden kun je helaas geen gebruik maken van een bubbelenvelop. Dan is het slim om te kiezen voor een kartonnen door en deze vervolgens op te vullen met bubbeltjesplastic. Op deze manier kun je toch gebruik maken van bubbels om artikelen zo veilig mogelijk te verzenden. Voor het personaliseren van verpakkingsmateriaal geldt bij de dozen precies hetzelfde als voor de enveloppen. Stempels of stickers kunnen evengoed op dozen worden gezet. Na verloop van tijd zou je zelfs kunnen nadenken over een volledige gepersonaliseerde bedrukking.

 

https://verpakgigant.nl/bubbel-enveloppen/