Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

De leukste boeken voor vrouwen


Toe aan een heerlijk momentje voor jezelf? Wat is er fijner dan na een lange dag werken of een rustige vrije dag een goed boek te pakken en te gaan lezen? Dat klopt! Niets. Speciaal voor jullie hebben wij de leukste boeken voor vrouwen geselecteerd. Uit onderzoek is gebleken dat regelmatig lezen bijna therapeutisch werkt. Lezen zorgt er voor dat je concentratievermogen vergroot wordt, dat je minder stress hebt en dat je sociale vaardigheden verbeteren. Daarom hebben wij speciaal voor vrouwen gekeken naar de beste boeken voor vrouwen. 

Spannend of romantisch

Het verschilt per persoon van welke soort boeken je houdt. De ene persoon houdt enorm van boeken waar je je ogen bijna niet meer durft te sluiten omdat deze zo spannend is en de ander zwijmelt het liefste weg bij de meest zoetsappige romantische boeken. Over het algemeen houden vrouwen meer van dit laatste. Natuurlijk zijn alle boeken anders en is het erg persoonlijk welke soort boeken je het liefste verslind. Waargebeurde verhalen en sciencefiction boeken zijn ook populair bij vrouwen.

Wanneer?

Belangrijk bij het lezen van een boek is dat je hier tijd voor maakt. Voor veel mensen is dit het grootste probleem. Wanneer je er eenmaal helemaal voor zit gaat het makkelijk en vliegt de tijd voorbij. Je moet jezelf dit verwenmomentje gunnen. Eventjes helemaal weg van alles om je heen en je helemaal laten meeslepen door het boek dat je aan het lezen bent. Lees bijvoorbeeld in de avond wanneer je thuis komt na een lange werkdag of duik op een vrije dag op de bank met een dekentje of lekker buiten in de zon.