Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Creatief in de tuin

 

Elke ouder wil natuurlijk dat zijn of haar kind gelukkig en gezond is en blijf, en dat hij of zij beide binnen als buiten vrij rond kunnen gaan spelen. Op deze manier kan je je kind zien, maar zorg je er ook voor dat er vriendjes gemaakt worden en dat de sociale vaardigheden worden ontwikkeld. Maar soms heb je er gewoon even geen zin in dat je kinderen ver weg zijn. Aangezien ze wel hun beweging nodig hebben zou het een oplossing kunnen zijn ze te laten spelen in de tuin.

Wanneer je een tuin hebt waar je wel wat spullen in kwijt kunt, en waar zelf een beetje kras aanwezig is, dan zou je er bijvoorbeeld een mini sportveldje van kunnen maken. Zo zou je een voetbalgoaltje of een korfbalpaal neer kunnen zetten en een bal aan kunnen schaffen. Toch zou het zo kunnen zijn dat je helemaal niet zo een grote tuin hebt, waardoor je wat creatiever te werk zal moeten gaan. Zo zou je bijvoorbeeld een houten zandbak in de tuin neer kunnen zetten. Deze heb je zelf als kind vast ook wel gehad, en is ontzettend leuk voor in de zomer. Zorg er wel echt voor dat je je kind altijd even schoon laat spoelen in de tuin, want anders zit je hele huis straks onder het zand en daar zit je natuurlijk ook niet op te wachten.

Ook zou je kunnen overwegen om een schommel in je tuin te plaatsen. Er is tegenwoordig namelijk een ruime keuze aan schommels. Je vindt ze in verschillende soorten, kleuren en maten. Kies bijvoorbeeld voor een schommel met ijzeren buizen en een kleurrijk zadel, hangend aan kettingen. Maar ook zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor houten schommels. Daarbij is zowel de frame als het zadel compleet vervaardigd uit hout en dat zorgt voor een natuurlijke en rustige uitstraling.

 

http://www.buitenspeelgoed.nl