Hart van Frankrijk
Image default
Marketing

Een 3D animatie laten maken bij een professionele 3D animatiestudio

Een 3D animatie laten maken bij een professionele 3D animatiestudio

Heb jij al een 3D animatie toegevoegd in jouw (video)marketingstrategie? Snel doen! Want een 3D animatie is uitermate geschikt om complexe informatie te vereenvoudigen en zo op heldere wijze over te brengen op de kijker. Of bijvoorbeeld hoeken van een product te laten zien dat je met een normale camera nooit vast zou kunnen leggen. Je kunt een 3D animatie op veel verschillende manieren inzetten en toepassen. Met groot succes, maar… dan moet je wél weten wat je doet. Zelf proberen om een 3D animatie te maken… daar kunnen we kort over zijn: geen slim idee. Een 3D animatie laten maken doe je dan ook het beste bij een professionele 3D animatiestudio, zoals ZoomWorks, en je zult de voordelen ervaren!

De voordelen van een 3D animatie laten maken

Naast dat een 3D animatie gewoon hartstikke gaaf is heeft deze animatievorm ook een aantal grote voordelen ten opzichte van andere video- en animatievormen. Zo is er bij een 3D animatie sprake van totale ontwerp- en beweegvrijheid. Niets is onmogelijk, je kunt alles op beeld laten zien, overal bijkomen, en alle kleuren en vormen gebruiken die je maar kunt bedenken. Je krijgt dus een animatie die exact op jouw wensen afgestemd is. Door de totale ontwerpvrijheid heb je ook de volledige controle over de mate van details. Hierdoor kun je afleidende of overbodige elementen weglaten uit beeld, waardoor er geen ruis in jouw boodschap ontstaat.

De kosten van een 3D animatie laten maken

Als je een 3D animatie laat maken bij 3D animatiestudio ZoomWorks dan is jouw eerste vraag waarschijnlijk: “wat kost een 3D animatie laten maken eigenlijk?”. Een veelgehoorde vraag, maar niet meteen te beantwoorden. Een animatie of video is namelijk altijd maatwerk. En de exacte kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan het ontwikkelen van een concept, het ontwerpen van de modellen, het belichten en animeren… een kleine greep uit de factoren. Voor iedere 3D animatie is dit weer anders. Gemiddeld kost een 3D animatie zo tussen de €1.000,- en €10.000,-. Dat loopt nogal uiteen dus. Voor een exacte prijsindicatie heeft ZoomWorks meer informatie van je nodig. Neem gerust contact met ze op.

https://zoomworks.nl/3d-animatie-laten-maken/