Hart van Frankrijk
Image default
Media

Een lokale krant met nieuws uit de regio Nijmegen

Wilt op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de regio’s Berg en Dal, Nijmegen-Oost en de Duitse grensstreek? Bekijk dan eens De Rozet! Dit nieuws- en advertentieblad schrijft over lokale gebeurtenissen, waarbij de lezer centraal staat. Op deze manier blijft u op de hoogte van wat er speelt in uw regio. De medewerkers van dit nieuwsblad schrijven elke keer opnieuw fijne verhalen met nieuws en weetjes. Dit doen zij vanuit hun kantoor in Beek-Ubbergen. Het nieuwsblad bestaat al sinds 1987 en heeft een totale oplage van 25.000 exemplaren. Dit maakt het de best gelezen lokale krant in regio Nijmegen.

Laat een advertentie plaatsen en breng uw onderneming onder de aandacht

Wanneer u De Rozet openslaat, leest u de meest interessante verhalen die geschreven zijn door de eigen redacteurs van dit nieuwsblad. Hun hoofddoel is om de lezers te informeren, zodat zij op de hoogte blijven. Ook informatiepagina’s vanuit de gemeente Berg en Dal vindt u in de krant terug. Naast nieuwsberichten plaatst deze lokale krant in regio Nijmegen ook advertenties. Bent u ondernemer in de regio en wilt u graag adverteren onder lokaal publiek? Dan is dit de ideale oplossing! Het is een goedkope en makkelijke manier om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Wanneer u een advertentie wilt laten plaatsen, heeft u de keuze uit verschillende formaten.

Neem contact op met de specialisten van deze krant voor meer informatie

Wilt u meer informatie over deze lokale krant van regio Nijmegen of heeft u vragen over het laten plaatsen van een advertentie? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van De Rozet in Beek-Ubbergen. Zij vertellen u meer over de mogelijkheden en kosten en beantwoorden al uw vragen. Indien nodig geven ze u ook graag advies, bijvoorbeeld over het formaat van uw advertentie.