Hart van Frankrijk
Image default
Particuliere dienstverlening

Een afspraak maken bij een ervaren kapper

Is het weer tijd voor u om een afspraak te maken bij de kapper? Kan uw haar weer een oppepper gebruiken door het te laten knippen en/of kleuren? Hebben uw wenkbrauwen een epileerbeurt nodig of uw baard een trimbeurt? Voor dit allemaal en meer kunt u terecht bij Hair by Louella uit Clinge, in regio Terneuzen. Deze kapsalon is aangesloten bij het kwaliteitslabel voor Haarmakers. Dit betekent dat er onafhankelijk wordt gewerkt met de beste haarproducten. Uw gezondheid staat daarbij voorop. Daarnaast zijn educatie, beleving en kwaliteit belangrijke eigenschappen van deze kapsalon.

Ervaar een heerlijke treatment en kom tot rust

Wanneer u een afspraak gaat maken bij deze kapper uit Clinge kunt u tevens genieten van heerlijke treatments. Neem bijvoorbeeld het wellness ritual ‘Glamorous’. Hier krijgt u al het fijns uit het basisritueel, zoals een intensieve massage, stomende handdoek en een drankje naar keuze, maar u krijgt hierbij nog meer. Uw haar wordt geknipt en gedroogd of geföhnd en uw make-up wordt naar uw wensen gedaan. Deze treatment is bijvoorbeeld zeer aan te raden als u een belangrijk evenement heeft of u indruk wilt maken op een date. Natuurlijk is het ook fijn om dit gewoon voor uzelf te doen en om uzelf een fijne oppepper te geven!

Bij deze kapsalon maakt stress plaats voor ontspanning

Wilt u een afspraak maken bij deze kapper? Dan regelt u dit heel gemakkelijk via de website. U reserveert in een paar klikken uw plekje in de kapsalon. U geeft zelf de voorkeur voor de datum en tijd en het is zelfs mogelijk om uw favoriete kapster uit te kiezen. Hair by Louella werkt alleen maar op afspraak, dus zomaar binnen wandelen is helaas niet mogelijk. Dit betekent wel dat u tijdens uw afspraak niets tekort komt en alle aandacht op u is gericht. Er wordt altijd goed naar u geluisterd en u loopt pas de salon uit wanneer u helemaal tevreden bent.

https://www.hairbylouella.nl/