Hart van Frankrijk
Image default
Dienstverlening

Vind hier een Wanders gaskachel die helemaal bij u past!

Bij Fuego bent u aan het juiste adres als u een Wanders gaskachel of pelletkachel in Hengelo zoekt. De kachelspecialist is gevestigd in Holten, in de regio Twente. U kunt vrijblijvend de showroom bezoeken en u laten adviseren als u dat wilt. Het personeel doet er alles aan om uw winkelervaring zo optimaal mogelijk te maken. Naast persoonlijk advies wordt u vriendelijk begroet en wordt er echt de tijd voor u genomen.

Het assortiment

De kachelspecialist biedt veel verschillende producten. Niet alleen kunt u terecht voor een Wanders gaskachel of pelletkachel voor uw woning in Hengelo, er zijn ook diverse accessoires verkrijgbaar, denk hierbij aan hout voor in de kachel, verschillende pannen en houtklovers. Voor de buitenliefhebbers zijn er ook buitenkachels en barbecues te verkrijgen, net als barbecue-accessoires. Ook rookkanalen en losse onderdelen voor de Wanders gaskachels en pelletkachels voor uw woning in Hengelo worden aangeboden.

De webshop

Ook als u niet in de buurt van Holten woont, kunt u de producten van Fuego verkrijgen. Alle producten staan namelijk op de webshop. Hier staan deze overzichtelijk opgesteld, zodat u eenvoudig de Wanders gaskachel, pelletkachel in Hengelo of andere producten naar keuze aan kunt vinken en bestellen. Op de website staat over elk product uitgebreide informatie. U hoeft dus niet per se naar de showroom te komen om uw gewenste kachel te kopen.

Ontdek de certificaten van deze specialisten

Het bedrijf is lid van de Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (NHK), wat inhoudt dat het bedrijf veilig en verantwoordelijk is. Ook zijn alle werknemers in het bezit van een Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen-diploma, dat is geaccrediteerd door de overheid. Dankzij dit diploma, is het bedrijf erkend door de Stichting Erkenningsregelingen voor Installateurs van Sfeerverwarming (Stichting EVIS), dat regelmatig controleert of het bedrijf nog aan alle eisen voldoet. Tevens is de kachelspecialist aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond (ASPB) en is deze erkend als 5-sterrenspecialist.