Hart van Frankrijk
Image default
Dienstverlening

Hier vraagt u met gemak een meerjarenonderhoudsplanning aan

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de meerjarenonderhoudsplanning? Of zoekt u een partij die in het algemeen ervaring heeft met inspecties van allerlei soorten panden? Dan zit u goed bij Keurhuis Nederland, gevestigd in Geldermalsen. Dit bedrijf maakt het u gemakkelijk door de keuring direct online beschikbaar te stellen. Zo kunt u eenvoudig een meerjarenonderhoudsplanning aanvragen en meteen weten waar u aan toe bent op het gebied van planning en kosten. Heeft u vooraf nog vragen of heeft u advies nodig? Dan staan hun specialisten u natuurlijk graag te woord. Of u hen nu nodig heeft voor inspecties voor uw woningcorporatie, VvE of als particulier in wilt schakelen; Keurhuis Nederland heeft de kennis en expertise in huis om u optimaal van dienst te zijn.

Wat is de meerjarenonderhoudsplanning precies?

Heeft u vernomen dat u een meerjarenonderhoudsplanning, oftewel MJOP, aan moet vragen maar weet u niet precies wat deze inhoudt? De MJOP is een planning waarin is vastgelegd welke onderhoudswerkzaamheden nodig zijn voor een pand of appartementencomplex op de lange termijn. Deze is een richtlijn voor de komende 10 en 25 jaar. Bovendien wordt de meerjarenonderhoudsplanning om de vier jaar aangepast om continu de meest recente gegevens bij de hand te hebben. VvE’s vragen vaak een MJOP aan om de kosten voor het reservefonds te bepalen, waar de bewoners van appartementen aan meebetalen. Zo zijn er altijd bedragen voor (onverwacht) onderhoud voorhanden.

Vraag uw keuring eenvoudig online aan

Wilt u, naast een meerjarenonderhoudsplanning, Keurhuis Nederland uit Geldermalsen inschakelen voor andere diensten op het gebied van keuringen? Bekijk dan eens hun website en ontdek welke inspecties zij u kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan opleverkeuringen voor woningen, NHG-keuringen en energielabels, maar ook meer specifieke keuringen als blowerdoortests. Heeft u gevonden wat u nodig heeft? Vraag dan direct uw keuring online aan!

https://www.keurhuisnederland.nl/

Gerelateerde artikelen

Vergelijken van lichtstraat prijzen

Prijs van perilex verkooppunten

Een PVC zeil op maat voor verschillende toepassingen